featured

ViaBTC Kapanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün sosyal medyadan yaptığı duyurular ile Çindeki operasyonlarını durduracağını açıklayan BTCC borsası haberinin ardından bu gün de Çindeki bitcoin borsalarından biri olan ViaBTC 30 eylül 2017 itibarıyla yayınını durduracağını açıkladı.




Borsa resmi sitesinden yaptığı duyuruda;

4 Eylül 2017 Çin Merkez bankası ve ilgili bazı departmanlar, ICO projelerinin riskleri ve düzenleme politikaları ile ilgili kamu oyuna bazı açıklamalar yaptı. ViaBTC alım-satım platformu olarak, sorumluluk bilincimizle yeni düzenleme politikalarını uygulamak adına ciddi bir karar aldık. 30 Eylül 2017 tarihi itibarıyla Çin Halk Cumhuriyetinde faaliyet gösteren ViaBTC.com web sitesini resmi olarak kapatacağız. 

Kapatılma işleminden önce, tüm kripto para işlemlerini, para çekme taleplerini tamamlayacağız. ViaBTC madencilik havuzu (pool.viabtc.com) ve  bulut araştırma merkezi etkilenmeyecektir. 

Borsa yaptığı duyuruda, tüm kullanıcılarının borsadaki mevduatlarını 30 eylülden önce çekmeleri konusunda uyardı.

Ayrıca borsa, kripto paraları için güvenli cüzdanlar oluşturamamış kullanıcıların varlıklarını pool.viabtc.com cüzdanlarına çekebileceklerini, tüm varlıklarının güvende olacağını ekledi.

ViaBTC yaklaşık 100.000 kullanıcıya hizmet sağlıyordu.

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin