featured

ViaBTC Borsası Geri Dönüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para alım-satım platformu ViaBTC, Çin dışında bir ülkede yeni bir platformla ticarete başlama planlarını açıkladı. ViaBTC Çin Hükümetinin ICO ve kripto paralar hakkındaki tutumu nedeniyle 30 eylül 2017’de kapanacağını duyurmuştu.




ViaBTC başkanı Yang Haipo,

Müşterilerimizin üçte biri Çin dışından geliyor ve bu yurtdışı kullanıcıların ViaBTC platformunu kullanmaya devam edeceğine inanıyoruz, bu yüzden hala değer sağlayabiliyoruz” dedi 

Yetkili, platformu yurtdışında yeniden canlandırmak için henüz bir zaman çizelgesi bulunmadığını ve mevcut kullanıcıları 25 Eylül’de ViaBTC hizmetleri durdurmadan varlıklarını geri çekmeye davet etti.

   Ve “Müşterilerimizin varlıklarını geri çekebilmeleri için yeterli likiditeye sahibiz” dedi.

Ayrıca, Çinde operasyonlarını yürüten BTCChina, OkCoin ve Huobi borsaları da Çindeki faaliyetlerini durduracaklarını açıklamışlardı.

ViaBTC’nin Çin’in dışında bir ülkede faaliyet gösterecek olması, diğer borsalar için de ön görülen seçeneklerin başında geliyor. Dolayısıyla bu durum, Bitcoin ve kripto paraların Çindeki durumunu da gayet açık özetleyebiliyor. Bir Bitcoin’e ya da kripto para birimine sahip olmanız için, ülkenizde satılıyor olması gerekmiyor. Dilediğiniz ülkede faaliyet gösteren herhangi bir borsadan birden fazla ödeme seçeneği sayesinde herhangi bir kripto para birimini satın alabilirsiniz.

 

 




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin