Veriler Bitcoin'in Artık tüm ABD bankacılık sisteminin yarısından fazlasını geride bıraktığını gösteriyor
Veriler Bitcoin'in Artık tüm ABD bankacılık sisteminin yarısından fazlasını geride bıraktığını gösteriyor

Veriler Bitcoin’in artık tüm ABD bankacılık sisteminin yarısından fazlasını geride bıraktığını gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amiral gemisi kripto varlığı Bitcoin’in piyasa değeri, şimdi Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm bankaların %50’sinden fazlasını geride bırakıyor.

1.500 ABD bankasının toplam piyasa değeri 1.9 trilyon dolar iken, Bitcoin tek başına 1.05 trilyon dolar değerinde.

Yükselişin farkındalığı

JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon gibi bankacılar kripto paranın yükselişini fark ediyor.

Dimon, bankanın hissedarlarına yazdığı yeni bir mektupta, kripto para birimlerini, uygun şekilde düzenlenmesi gereken “ortaya çıkan ciddi sorunlar” olarak belirtiyor.

Geçen yıl, Para Birimi Denetleyici Ofisi (OCC), ABD bankalarına müşterilerine kripto saklama hizmetleri sunmaları için yeşil ışık yaktı. O zamandan beri BNY Mellon, yeni kurumsal Dijital Varlıklar birimi aracılığıyla Bitcoin ve diğer kripto varlıklarını destekleyeceğini duyurdu.

JPMorgan’ın Bitcoin’i ele almasına gelince, banka kısa süre önce Bitcoin için uzun vadeli fiyat hedefini 146.000 $’dan 130.000 $’a revize etti.

JPMorgan, 130.000 dolarlık fiyat seviyesinde Bitcoin’in piyasa değerinin, özel sektörün sarı metale yatırdığı toplam değere rakip olacağını düşünüyor.

“Mekanik olarak, Bitcoin fiyatının toplam özel sektör yatırımına karşılık gelmesi için 130.000 $’a yükselmesi gerekecek.”

dailyhodl

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin