Verge’den dev bir ortaklık  daha: Bu ortaklık kripto para sektörünün kamusal görünürlüğünü artıracak
Verge’den dev bir ortaklık  daha: Bu ortaklık kripto para sektörünün kamusal görünürlüğünü artıracak

Verge’den dev bir ortaklık daha: Spotify XVG ödemelerini kabul edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), ilanlar ve ortaklıklar açısından kripto para sektöründe dur durak bilmiyor. XVG artık işlem için Gate.io ve Bitbns.com platformlarında mevcut. Hatırlamak gerekirse Verge, Nisan ayında kripto para sektörünü şok eden önemli Pornhub ortaklığını da açıkladı. Bunu daha sonra, 4 Mayıs’taki TrafficVunky ortaklığı izledi. Reklam platformunda XVG ödemeleri 7 Mayıs’tan itibaren faaliyete geçecek. Şimdi ise Verge’den dev bir ortaklık duyurusu daha geldi.

Spotify ile Verge ortaklığı şimdi sıcak bir fikir olarak gündemde

Şu anda Verge, Spotify abonelikleri için ödeme aracı olarak XVG’yi kabul eden kampanya için online destek topluyor ve Spotify topluluğunun web sayfasında bu konuda 3.000’in üzerinde oy toplandı. Şu anda Verge/Spotify fikri Spotify topluluğu tarafından benimsenmiş gözüküyor. Verge Avrupa Pazarlama ekibi üyesi Cees van Dam, fikrin ilerleyişi hakkında şu twetti paylaştı:

Spotify ile Verge ortaklığı şimdi sıcak bir fikir olarak gündemde. Oy kullanmaya devam edin ve bu muhteşem topluluğun gücünü onlara gösterin.

Verge’den dev bir ortaklık  daha: Bu ortaklık kripto para sektörünün kamusal görünürlüğünü artıracak

Verge konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Yakın zamanda yetişkin eğlence endüstrisi web sitelerinin ve uygulamalarının %85’inin sahibi ve işlettiği özel bir şirket olan Mindgeek ile iş birliği yaptığımızı duyurmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Tarihte geçmiş olaylarla birlikte gördüğümüz gibi, yetişkin eğlence endüstrisini dünya benimsiyor. Yetişkin eğlence endüstrisi, VHS kasetlerinin popülerleştirilmesi, bugün bildiğimiz internet, sanal gerçeklik ve şimdi kripto para karşılığı gibi birçok yeniliğin önünü açtı. Bütün bunlar söylenirken, bu ortaklığın kurulması kaçınılmaz olarak büyük bir artış sağlayacak. Tüketicilerin doğrudan kredi, banka ve banka hesapları ile Verge satın alabilmeleri için doğrudan bir yol talebi.

Sonuç olarak, Spotify ve Verge ortaklığı sadece XVG’nin değil, tüm kripto para sektörünün kamusal görünürlüğünü artıracak. Ocak 2018 itibariyle Spotify,  dünya çapında 70 milyon aboneye sahip. Bu  ortaklık Verge fiyatlarını da fazlasıyla olumlu etkileyecek.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin