Verge (XVG)
Verge (XVG), altcoinler arasında fark yaratıyor

Verge (XVG), altcoinler arasında fark yaratıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), bir kez daha kripto para piyasasında emin adımlarla yükselişine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Verge, hakkındaki olumlu gelişmelerden dolayı kendisini manşetlerde bulmuştu. Bu olumlu gelişmeleri, heyecan verici olarak görülen başarılı bir kitle fonlaması kampanyası oluşturuyordu. Bu etkinlik, kripto  para birimi değerlerinde kayda değer bir artışa denk geldi. Durum böyle olunca ise birçok insan, Verge’in iyi performansının sadece bir tesadüf olduğunu düşündü.

kaynak: tradingview
kaynak: tradingview

Tesadüfler, bir kripto para biriminin nasıl bir performans göstereceğini tahmin etmek için iyi bir gösterge değildir. Bu nedenle, tesadüfe indirilebilecek duygulara büyük yatırımlar yapmak asla akıllıca olmaz. Bu basit bir gerçektir.

Ancak bugün, büyük duyurularının sona ermesine rağmen, Verge, yükselmeye devam ediyor. Yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde, Verge fiyatı yüzde 40’a yaklaşan fiyat artışı ile piyasada bulunan kripto paralar arasında en çok yükselen coin konumuna ulaştı.

Teknik göstergeler Verge (XVG) için “AL” sinyali vermeye devam ediyor

kaynak: tradingview
kaynak: tradingview

Verge’in Bitcoin’e karşı değeri ise, ABD dolarına karşı değerinden daha yüksek bir görünüm sergiliyor. Ve teknik göstergeler Verge (XVG) için orta ve uzun vadede “al” sinyali vermeye devam ediyor. Eğer kripto paraya olan talep devam ederse, bu olumlu hava ile birlikte Verge kazanımları daha da artabilir gibi gözüküyor.

Şu anda önemli olan şu ki, piyasada bulunan bir çok kripto para değerlerini artıya çevirmiş durumda. bu da bir toparlanmanın devam ettiğini gösteriyor. Ancak Verge hala diğer ilk 100 kripto para birimi arasında en çok yükselen kripto para olarak göze çarpıyor.

Bu durumda üzerinde durulması gereken en önemli şey, yükseliş nedeninin geçen hafta ile bağdaştırılabileceğidir. Verge’de görülen bu sağlam yükselişin tesadüf olmadığı ve büyümenin tamamen organik bir büyüme olduğu, gösterdiği bu performans ile kanıtlanmış gözükmektedir. Bu cesur bir iddia olarak görülebilir fakat özellikle de hafta sonu bir çok kripto para biriminin çok fazla kayıp verdiği piyasada, bu şekilde görünmektedir.

Verge’in haber sayfası incelendiğinde ise, çok fazla spekülasyonun yapılmadığını ve yankı odasının sakinleştiğini görebilirsiniz. Sadece nisan ayı ortalarında planlanan büyük duyuruya  kadar oturup bekleyecekler gibi görünüyor. Neyse ki onlar için, Verge bu duyuru yapıncaya kadar genişlemeye devam edecek izlenimi veriyor.

İçinde bulunduğumuz bu yeni dönem olarak kabul edilen 2018’in ikinci çeyreği, sadece Verge için değil, pazarın çoğunluğu için umut verici bir zaman gibi görünüyor. Ancak Verge’nin gösterdiği bu iyi performans, önümüzdeki birkaç hafta boyunca adından sıkça söz ettirecek sinyalleri veriyor.

cryptodaily

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve  Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin