Verge karanlık günleri geride bıraktı: XVG tırmanışa geçti!
Verge karanlık günleri geride bıraktı: XVG tırmanışa geçti!

Verge karanlık günleri geride bıraktı: XVG tırmanışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge, sadece PornHub’un anlaşmasıyla ilgili değil ya da bahsedilen sitelerle yapılan ortaklıklar, pazarda uzun zamandır büyük etkileri olan, ancak sektördeki farklı alanlardan daha geniş bir işbirliği yelpazesi sergiledi. Ancak artık Verge karanlık günleri geride bırakmış gibi görünüyor.

MyFitStuff, artık ödeme yöntemi olarak Verge’yi kabul ediyor

Fitness ürünlerine odaklanan bir e-ticaret alışveriş sitesi olan MyFitStuff, artık ödeme yöntemi olarak Verge kripto para birimini kabul ediyor. MyFitStuff’un şu anda Los Angeles, CA’da bulunan çevrimiçi mağazalarında kabul edilen tek para birimi Verge (XVG). MyFitStuff, Verge’yi sadece Bitcoin, Litecoin ve şimdi de Verge gibi kripto para birimleri için entegre bir ödeme ağ geçidi olan Coinpayments.net ile birlikte kabul ediyor. MyFitStuff konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Myfitstuff.com resmen şimdi Verge kripto parasını kabul ediyor! Sitemizde Verge ile alışveriş yapmaktan çekinmeyin.

Verge karanlık günleri geride bıraktı: XVG tırmanışa geçti!

Verge ekibi düzenli olarak yeni ortaklıklar duyurdu. Çünkü Verge, yatırımcılara bundan daha fazlasını vaat ediyordu. Verge, kripto para sektöründe çok nadir olan saldırılarının yakın zamanda kurbanı oldu. Ancak Verge, şimdi hızla iyileşmiş görünüyor. Bu çeyrek Verge’nin XVG tokeni için iyi bir dönem olmadı. Çünkü XVG, ilk 30’dan itibaren pozisyonunu kaybetti ve 30’un altına indi.

Şu anda Verge, yatırımcılarını son birkaç saatten beri neredeyse %11 gibi olumlu bir artış oranıyla sevindiriyor. Verge yazım sırasında, 590 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,04 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Topluluk ve Verge taraftarları, DDOS saldırısı da dahil olmak üzere bir dizi hayal kırıklığı yaratan aktiviteye rağmen, paraya destekleriyle iyimser olmaya devam ettikleri için bu dönem Verge için oldukça olumlu geçti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin