verge ekibi
Verge ekibi atağa kalktı: Nascar, yeni listelemeler ve bir ortalık daha geliyor...

Verge ekibi atağa kalktı: Nascar, yeni listelemeler ve bir ortalık daha geliyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge ekibi ve topluluğu, dünyanın her tarafında dijital varlığın kitlesel olarak benimsenmesini artırmak için atağa kalkmışa benziyor. Verge ile ilgili son gelişme ise sanal bir kripto ATM ve sayaç servis sağlayıcısı olan NetCoins’de listelenmek için bir oylama yarışması yapılmasıydı.

NetCoins’de listelenmek için oylama yapıldı

XVG Core geliştiricisi, Manuel Cabras, XVG’nin platformda listelenmesi için oylama konusunda Verge ailesine aşağıdaki talebi yayınladı:

Sevgili #vergefam, NetCoins için başvurduk ve şimdi sizin oy vermeniz gerekiyor! Kurallar: – Günlük 1 oy – Sahte oylama yok, bot yok! – Sadece e-posta gereklidir (ilk kez doğrulamayı unutmayın!) – ücretsizdir (elbette)

Oylama süresi şu anda sona erdi. Ve Netcoins’in oylama sonucunu gelecek hafta açıklaması bekleniyor. Oylama bitmeden önce ise XVG’nin lider olduğu görülmüştü.NetCoins, binlerce müşterinin Bitcoin satın almasına ve satmasına yardımcı oluyor. Firma, tüccar ve perakendecilere mağazalarında BTC satmanın kolay bir yolunu sunan sanal bir Bitcoin ATM yazılımı sunuyor. Verge topluluğu oylamada birinci gelirse platforma XVG desteği de gelecek.

NetCents ile ortaklık

NetCents ile Verge arasında 16 Ekim tarihinde  bir anlaşma yapıldığı açıklandı. Anlaşma, NetCents’in XVG için bir tedarikçi firması haline gelmesi açısından karşılıklı olarak fayda sunuyor. Sırayla, Verge, NetCents platformunu canlı sosyal medya ve pazarlama kanalları aracılığıyla tanıtacak.

Anlaşma detayları şu şekilde devam ediyor:

Verge, NetCents platformunu sosyal medya ve pazarlama kanalları aracılığıyla tanıtacağı bir tedarikçi olarak seçecek. NetCents, Verge ile NetCents tüccarlarının dahil edilmesini teşvik etmenin yanı sıra, ticari ağ geçidi, kullanıcı portalı, kredi kartı ve anında çözümleme programları gibi NetCents ekosistemine tam entegrasyon sağlamak için çalışacaktır.

NetCents ve Verge, ortaya çıktıkça katma değerli fırsatları geliştirmek ve geliştirmek için birlikte çalışmaya devam edecek.

Verge NASCAR pilotunun sponsorlarından biri oldu

Çok fazla bilinmemesi karşın Avrupa NASCAR serisi orijinal Amerikan Versiyonu kadar heyecan verici olan bir bir yarış. 2008 yılında kurulan Avrupa NASCAR’ın ilk sezonu 2009 yılında yapıld

44 SS Chevrolet Yarış Arabasının Euro Nascar pilotu Gil Linster, 20 Ekim ‘de Whelen Euro Serisinin son etkinliğinde Verge’i temsil etti. Duyuru yapan tweet’de (aşağıda), Verge logosu NASCAR yarış arabası ve kaskında görülebilir.

Verge ekibi geçmişten ders çıkararak sağlam adımlar atmaya başladı

Verge (XVG) kripto para projesi, son birkaç ay içinde birkaç kez topluluğun inancını neredeyse kaybettiğinden beri çok yol kat etti. Ancak, ekip ve topluluk geçmişten ders çıkarmışa benziyor. Birlikte, sürekli olarak projeyi, maddi gelişmeleri ve kitlesel kabulü açısından çeşitli gayretleriyle para kazanıyorlar.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin