featured

Venture Capital Uzmanı Bill Gurley: ”Bitcoin, inanılmaz değer deposu”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Venture Capitalist uzman ve yatırımcı Bill Gurley, Bitcoin’in inanılmaz bir değer deposu olduğuna inanıyor . CNBC ile yaptığı bir röportajda , finansçı, Bitcoin için yükseliş eğilimli bir geleceğin istikrarsızlaştırılmış döviz ekonomilerindeki faydası bakımından bir kesinlik olduğuna inandığını açıkça belirtti .

Bill Gurley, röportaj sırasında Bitcoin’in geleceği hakkında olumlu olduğunu belirtti ve özellikle değerli bir değer deposunu temsil ettiği için diğer para birimlerinin bir seçenek olmadığı yerlerde net bir yol izlediğini belirtti. Şirketi kripto para alnında küçük bir konuma sahiptir.

Dedi ki:

“Ben bunu gelecekte inanılmaz bir değer deposu olarak düşünüyorum, bunun mantıksız olduğunu düşünmüyorum, bu ülkelerde yaşayan birçok insan Bitcoin ile ödeme yapmak istiyor.”

Wall Street geleceği görüyor mu?

Yorumlar ayrıca, Wall Street’te hızlı bir şekilde şekillenen bölünmeyi, kripto paranın geleceği hakkında çok olumlu olanlar ve bunu kara para aklama için bir dolandırıcılık veya araç olarak düşünenlerle yansıtıyor .

Bununla birlikte, kripto para sahibi olmanın büyümeye devam ettiği gerçeği, kripto para alanını görmezden gelmeyi imkansız hale getirdi. Bununla birlikte, pek çok endüstriye göre, sektöre yapılan yatıtımların büyümesinin devam etmesi nedeniyle hala yapılması gerekenler var.

SpiCE Kurucu Ortağı Ami Ben David’e göre:

“Bitcoin artık tanım kitaplarını yeniden yazıyor. Tarihsel olarak insanlar, bir değer deposunu “öngörülebilir bir yatırım veya ticaret yapılabilecek bir varlık” olarak düşünüyorlardı, ancak Bitcoin, DİJİTAL bir değer deposudur ve bu nedenle üstel Ağ Etkisini ekler. Bitcoin, milyonlarca kişinin kullandığı Facebook’un parasıdır. Bugün zorluk gibi görülebilir, ancak önümüzdeki 10 yıl boyunca milyarlarca kullanıcıya ulaştığında uyum ve iyileşme gerçekleşmiş olacak”

Kripto para piyasası olgunlaşmaya devam ederken bu zorluklar devam edecektir. Bununla birlikte, değer depoları yaratmak için kamu hizmeti gereksiniminin gerçeği, bazı uzmanların zihinlerini perişan etmeye devam ediyor.

Eyal Hertzog Bancor’un Kurucularından:

“Değer deposu”, bir para biriminin kullanılmasının yollarından biridir. SoV olarak kullanılabilecek her şey için aksi takdirde değerli olmalıdır. Ticaret, ticaret için yararlı olduğu için Para SoV olarak kullanılabilir. Altın, o nadir bulunan maddeye yönelik pazar talebi nedeniyle SoV olarak kullanılabilir. Dijital bir para biriminin SoV olarak kullanışlı olması için, muhtemelen diğer amaçlar için faydalı olması gerekir “dedi.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin