VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor
VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor

VeChain yepyeni merkezsiz borsasını duyurdu: Karşınızda “Vexchange”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain Vakfı, VeChain’deki (VET) ilk merkezsiz borsayı duyurdu. Yeni DEX, Vexchange adıyla piyasaya çıkıyor ve VeChain ağının Uniswap’i olmayı hedefliyor. Aşağıda VeChain vakfının Vexchange’in piyasaya sürülmesiyle ilgili Twitter’dan yaptığı duyuru yer alıyor.

Vexchange geliştirme aşamasında 20 bin dolarlık hibe aldı

Vexchange.io, VeChain Hibe programının bir yararlanıcısı konumunda. Geliştiriciler, platformu geliştirmek için VeChain Hibe Programından 20.000 USDT aldı. Yukarıdaki tweet’te görülebileceği gibi, iki gün önce Vexchange, ortalama 5.000 dolarlık bir günlük hacme sahipti. Bu haberin yazıldığı sırada resmi Vexchange.io web sitesine göre, 24 saatlik ticaret hacmi 68 bin doları aştı.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde platformun sunduğu tokenlerin bir listesini görebilirsiniz.

Vexchange’in VeChain ağının Uniswap’i olmayı hedeflediği ifade ediliyor. Ekip ayrıca, platformda ticarete nasıl başlanabileceği konusunda kısa bir rehber sunuyor.

DeFi için de önemli bir adım

VeChain ağında merkezsiz bir borsaya sahip olmak; geliştiricilerin, yatırımcıların ve traderların merkezsiz uygulamaları güçlendiren yeni tokenleri takas edebilecekleri anlamına geliyor. Bu DEX ile VeChain, Ethereum ve Tron gibi ağır topların yanı sıra DeFi dünyasına girme yolunda büyük bir adım atıyor.

Bu yılın üçüncü çeyreğinde DeFi patlaması, artan ağ aktivitesi nedeniyle kripto piyasalarında hem ETH hem de TRX’in fayda sağlamasına yol açtı. Bu durum Vexchange’in DeFi protokollerini yöneten tokenleri takas etmek için kullanılabilirliği nedeniyle benzer bir kaderin VeChain’i (VET) de bekleyebileceği anlamına geliyor.

Bu tür yeni DeFi tokenleri, ilgili riskler nedeniyle genellikle başlangıçta büyük borsalarda listelenmiyor. Bu nedenle, Vexchange gibi bir DEX, yüksek risk iştahına sahip yatırımcılar için ticaret yapmak için bir yol sağlıyor.

Bu arada Fidelity yepyeni bir Bitcoin raporu ile gündemde. Detaylar burada.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin