VeChain yeni bir ortaklık duyurusu yaptı
VeChain yeni bir ortaklık duyurusu yaptı

VeChain yeni bir ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün VeChain yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Uluslararası Akıllı Üretim Fuarı Ticaret Merkezi olan Liangang, VeChain (VEN) ile bir anlaşma imzaladı. Ortaklık hareketi, 2018 Blockchain&Industry Convergence Development Forum ve  National Eastern Tech-Transfer Center Blockchain Araştırma Laboratuvarı Kurulması Konferansı’ndan sonra geldi. Etkinlik 25 Mayıs 2018’de Şangay’da gerçekleşti.

VeChain yeni bir ortaklık duyurusu yaptı

VeChain’in ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, merkez küresel inovasyon kaynaklarını bir araya getiriyor ve teknolojik ve bilimsel inovasyon başarılarına büyük önem veriyor. Ortaklık, VeChain için ticaret platformunda sergilenecek, Doğu Çin Teknoloji Transfer Merkezi ve Shanghai Lingang’ın Gov’su tarafından desteklenecek teknolojik yenilikleri gerçekleştirecek kapıları açacak.

VeChainThor platformu için çok büyük yardım, VeChain’in şirket tarafından düzenlendiği gibi yerleştirileceği etkinlikler ve sergiler olacak. Bu, doğrudan ve devlet endüstrisi içinde Blockchain firması için daha geniş bir erişime kanal olacak.

Yeni platform VeChainThor Blockchain’i üzerinde büyüme açısından güncellenecek

Vechain Vakfı, Twitter aracılığıyla bir geliştirme planı ve proje için gözden geçirilmiş bir tanıtım belgesini duyurdu. Tweette, yeni belgenin güncellenmiş bir yönetim yapısı, ekonomik modeli ve yeni kullanım durumları olduğu açıklandı. Buna göre yeni platform VeChainThor Blockchain’i üzerinde büyüme açısından güncellenecek.

Dikkat edilmesi gereken nokta, VeChainThor Blockchain: Plair Project’i kullanmak için ilk ICO’nun son duyurusudur. Bu proje, sektörün her alanını desantralize ederek eSport’ların blok zincir üzerinde devrim yaratmasını amaçlıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin