featured

VeChain yeni bir ortaklık duyurdu! Fiyata olumlu etkisini ne zaman göreceğiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain, kullanılmış yemeklik yağın biyoyakıta dönüştürülmesine yardımcı olacağını ve bu konuda bir ortaklık yaptığını duyurdu.

Cuma günü paylaşılan bir tweet’te VeChain, Avrupa’da sürdürülebilir biyoyakıt üretimine odaklanan ve özellikle Layer 1 blockchain’i haline gelen bir UCO Network tarafından yapılan duyuruyu doğruladı.

VeChain

Kullanılmış yemeklik yağı biyoyakıtlara dönüştürme fikri harika. Bu, VeChain’in Avrupa’da sürdürülebilirlik devrimini yönlendirme yollarından sadece biri!

Özellikle,UCO ağı, Avrupa Birliği’nin Yenilenebilir Enerji Direktifi II’ye uymaya odaklanan kullanılmış yemeklik yağı izlemek için oluşturulmuş bir blockchain’dir. Ağın, tedarik zinciri dolandırıcılığı riskinin üstesinden gelmek için blockchain’ini IoT teknolojisiyle birleştirdiğini belirtmekte fayda var.

UCO tarafından paylaşılan ortam blog gönderisine göre, ağın akıllı sözleşme işlevselliğinin sağlamlığı nedeniyle VeChain, Layer 1 blockchain olarak tercih edildi.

Birden fazla Akıllı Sözleşme platformunu ve yeteneklerini değerlendirdikten sonra VeChainThor, UCO Network’ün tercihi belli oldu.

Özellikle UCO, Çevresel, Sosyal ve Yönetişim hedeflerine olan bağlılığından dolayı blockcahin’i övüyor. UCO’ya göre, paylaşılan hedefler “doğal ve heyecan verici bir ortaklığa” izin veriyor.

VeChain ilerliyor

VeChain’in kurumsal ortaklıklar açısından ilerleme kaydettiğini belirtmekte fayda var. Son zamanlarda şirket, esrar endüstrisinde ürün kaynağını ve kimlik doğrulamasını geliştirmek için Kanadalı ürün doğrulama yazılımı şirketi TruTrace ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Bu yeni gelişmeler, yatırımcıların da gözünden kaçmadı. Temmuz ayında, CoinMarketCap’te katılım artışıyla ilk 10 kripto projesi arasında yer aldı. Ayrıca ağ, ağustos ayında test ağına FOB eklenmesiyle kendini geliştirmek için de çalışıyor.

Yerel token’ı olan VET, bu yazının yazıldığı sırada 0,02364 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %1,70 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin