VeChain yatırımcıları dikkat: Yaşanan son gelişme fiyatı nasıl etkileyecek?
VeChain yatırımcıları dikkat: Yaşanan son gelişme fiyatı nasıl etkileyecek?

VeChain yatırımcıları dikkat: Yaşanan son gelişme fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain, yeni bir Genel Merkez açarak Avrupa’da benimsenmesini genişletmeyi amaçlıyor. Akıllı sözleşme platformu, Avrupa eğitim ve iş merkezi hakkında bir duyuru yaptı. PwC Europe blockchain lideri, Hannover Messe’deki VeChain teknolojisi hakkında konuşma gerçekleştirdi.  VeChain VET/USD, esasen 2015 yılında özel bir konsorsiyum zinciri olarak başlayan bir katman-1 akıllı sözleşmeler platformu olarak yer alıyor.

Proje 2018 yılında kendi ana ağını başlattı ve VET sembolünü kullanan bir kripto para birimine sahip. VeChain’in arkasındaki halka açık blockchain VeChain tokeni (VET) ve VeThor tokeni (VTHO) çalıştırır.

VeChain Avrupa’ya kadar genişleyecek

Hannover Messe, küresel ölçekte en büyük endüstriyel kalkınma ticaret fuarlarından biridir. PwC’nin Avrupa blok zinciri lideri Husen Kapasi, Hannover Messe 2022’de VeChain teknolojisi hakkında konuşma yaptı. 1 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan tweet, Kapasi’nin HMI 2022’de bağlantılı tedarik zinciri hakkında konuştuğunu açıklıyor.

Husen, bağlantılı tedarik zincirinin ana odak noktasının esasen şeffaflık ve sürdürülebilirlik olduğunu söyledi.  Temal amacı tedarikçinin sonundan müşterinin sonuna kadar her şeyi takip edebilecekleri anlamına gelir. Bir örnekle canlı bir demoyu içeriyor. Ayrıca, VeChain vakfı ilk olarak ilk Avrupa merkezini 15 Şubat 2022’de açacağını duyurdu. Bu sayede Avrupa’daki benimsenmeyi genişletmeyi hedefliyorlar.

VeChain (VET) için doğru zaman mı?

2 Haziran 2022’de VeChain (VET) 0,030825$ değerinden işlem görüyor. Bunun VET kripto para için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde edebilmemiz için, tüm zamanların en yüksek değer noktasının yanı sıra önceki aydaki performansını da gözden geçirmekte fayda var.

VeChain’in (VET) tüm zamanların en yüksek değer noktası, kripto para biriminin 0,280991 dolar değerine ulaştığı 19 Nisan 2021’de gerçekleşti. Bununla birlikte, tokenin bir önceki aydaki performansına baktığımızda, VeChain (VET) 5 Mayıs’ta 0,05437 dolarla en yüksek değere sahipti.

Bununla birlikte, en düşük değer noktası, tokenin 0,02506 $ değerine düştüğü 12 Mayıs tarihinde gerçekleşti.  Burada 0,02931 dolar değerinde veya %54 oranında bir düşüş görebiliriz. Bunu göz önünde bulundurarak, 0,030825 dolardan MEÖ sağlam bir satın almadır, Avrupa’daki genişleme ve projedeki genel gelişmelerde olduğu gibi, MEÖ’nün Haziran 2022’nin sonunda 0,06$’lık bir değere ulaşmasını bekleyebiliriz.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin