VeChain teknolojik araştırma ve geliştirmeleriyle dikkat çekiyor
VeChain teknolojik araştırma ve geliştirmeleriyle dikkat çekiyor

VeChain (VET) yatırımcılarının dikkatine: OceanEX, VTHO Dağıtım Planı’nı uygulamaya koydu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain (VET) sahnelerinin arkasında pek çok şey oluyor. VeChainThor projesini destekleyen yeni ve gelecek vaat eden borsalardan biri olan OceanEX, bir VTHO Dağıtım Planı’nı uygulamaya koydu. VTHO’ya pek çok potansiyel değer getirecek, ancak ilgili tarafların farkında olmaları gereken bazı temel yönler var. Bunları sizler için bu yazıda derledik.

VeChain (VET) yatırımcıları için OceanEX’in VTHO Dağıtım Planı

3- VTHO’nun belirsiz amacı

Diğer borsalardan farklı olarak OceanEX, VeChainThor tokeni için akılda kalıcı bir plana sahip. En son bilgilere göre VTHO, VeChainThor Blockchain’indeki ödeme ve akıllı sözleşme işlemlerini gerçekleştirmenin maliyeti olacak. Bu, VeChain’den elde edilen bir “para birimi” olduğu için, borsaya da büyük ilgi gösterilmesini sağlayacak.

Şimdilik, bunun VTHO’nun kendi ticaret çiftini alacağı veya borsadaki işlem ücretlerini dengelemek için kullanılıp kullanılamayacağı belirsiz. OceanEX’in bu ticareti güçlendirmek için VeChainThor teknolojisini kullanmaya niyetli olması nedeniyle, VTHO‘nun gelecekte açık bir amaca hizmet edeceğini varsaymak mantıklı olacak. Platform hayata geçene kadar, bu cephede birçok spekülasyon olacak.

2- Rastgele anlık görüntüler

VTHO’nun VET sahiplerine devam eden dağıtımı, her şeyden önce bir rastgele öğeye sahip olacak. Daha açık bir ifadeyle, borsa ekibi VTHO’nun buna göre nasıl dağıtılacağını belirlemek için VET dengelerinin günlük fotoğraflarını çekeceklerini açıkça ortaya koyuyor. Bununla birlikte, bu anlık görüntüler gün içinde rastgele dönemlerde alınacak ve zaman içinde bazı ilginç gelişmelere neden olabilir. Aynı zamanda, OceanEX’in bu rasgele anlık görüntü sırasında açık ticaret siparişlerinde VET sahibi olanlara VTHO’yu nasıl dağıtacağını da belirtmek gerekir.

1- İki dağıtım oranı

Belki de en ilginç yanı, OceanEX’in VTHO tokenleri için iki ayrı dağıtım oranını nasıl koruyacağı. Şimdilik ekip, haftalık dağıtım oranını sürdürecek ve bu da temel dağıtım oranının iki katı. Bu durum 9 Kasım’a kadar 23.00 GMT + 8’de geçerli olacak. Takvim 9 Kasım’ı geçtikten sonra dağıtım planı biraz sarsılacak. Bu noktadan itibaren, standart dağıtım oranı her zaman korunacak, ancak haftalık dağıtım yerinde kalacak. Bu durum ilk aşamada insanların OceanEX’e ilgi göstermesini sağlayacak. Ancak sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin