VeChain (VET), PoA 2.0 yükseltmesini başlattı! İşte ayrıntılar
VeChain (VET), PoA 2.0 yükseltmesini başlattı! İşte ayrıntılar

VeChain (VET) ralliyi sürdürmeye hazır; Analist 3 Dolara yükselişi öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain (VET) fiyatı yükselişe geçti Bitcoin fiyatının güçlenmesiyle VET fiyatının 3 dolara çıkması beklenebilir. VET 4 saatlik grafiğine göre dinamik destek olarak yönlendiren 50 dönemlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yükselişe geçti.

İlk olarak, kripto para 0,18 dolar civarında geri çekildi. Şimdi ise yükselişi sürdürmek için ivme kazanmaya çalışıyor. VET yükselişini canlı tutmak için 50 SMA civarında daha yüksek bir düşük geliştirmeye çalışıyor.

VeChain fiyatı 2022 yılında 3 doları hedefliyor!

Kripto analisti Justin Bennet, VeChain’in kripto parasının, Bitcoin’in (BTC) boğa koşusundan faydalanıp 3 dolara bekleyeceğini ön gördü. Piyasa değerine göre en büyük kripto paranın yükselişi birimindeki yükseliş döngüsü Mart 2022’ye kadar sürerse, VET’in 2 ile 3 dolar aralığında olacağını söyledi.

Tahmin yüksek gelebilir fakat altcoinin son performansı göz önüne alındığında bu fiyat aralığı mümkün olabilir. Aslında, geçen yaz kripto paraların büyük çoğunluğunda görülen erimeye rağmen, VET fiyatı buna rağmen aralığında kalmayı başardı.

VET 4 saatlik grafiğe göre fiyat 200 dönemlik basit hareketli ortalama ile birleştiği yerde 0,13 dolarda %61,8 Fibonacci düzeltme seviyesine doğru daha da geri çekilebilir. Böyle bir alan, alıcıların yeni zirveler yapmak için daha yükseğe taşıyabilecekleri bir merkez bölge işlevi görebilir.

Bununla birlikte, karamsar bir senaryoda Fibo geri çekilme bölgesinde fiyat daha fazla düşebilir. Altcoin düşürebilecek ve sonunda fiyatı ilk etapta 0,10 dolar seviyesine getirebilir. Bu arada, RSI göstergesi tarafsız bölgede kalıyor ve belirleyici bir hareket bekliyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin