featured

2018 yılı için 3 ilginç VeChain (VET) fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılı VeChain projesine çok güçlü bir odak noktası oldu. Bu özel ekosistem, pek çok fiyat spekülatörünü ve meraklılarını çekiyor. Bu da 2018’in geri kalanı için bazı ilginç VeChain (VET) fiyat tahminlerine yol açabilir. Aşağıdaki 3 grafik, temel destek seviyelerinin doğru olduğunu varsayarak, VeChain fiyatının büyük bir yükselişe hazırlandığını gösteriyor.

2018 yılı için VeChain (VET) fiyat tahminleri

3- 3 temel bölge analizi

Çoğu zaman, trader’ların herhangi bir kripto para birimi için üç temel “bölgeyi” ana hatlarıyla belirtmeleri gerekmez. “Blockchain dedi” durumunda, grafik hem kısa hem de uzun vadeli hedeflere sahip olanlar için oldukça faydalı olabilecek birçok bilgiyi içermekte. 180 Satoshi’de işlem gören VET ne yazık ki kritik seviyeyi kırdı ve şu anda düşüş aralığında. VeChain’ın yakın gelecekte kazanımlar elde etmek için 187 Satoshi direncini kırması gerekiyor.

VeChain fiyatının, 2019’da bir noktada tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması pek olası değil. Tüm zamanların en yüksek seviyesi VET için 330 Satoshi seviyesine yakın oturuyor. Bu değeri aşmak son derece zorlayıcı olacak, ancak 260 Satoshi seviyesi bozulduktan sonra, bu popüler altcoin için her şey mümkün.

2- Boğa yükselişi

Birçok kripto para yatırımcısının VET için bir boğa momentumunu beklediğini söyleyebiliriz. 2018 yılı şimdiye kadar oldukça hayal kırıklığı yaşattı ama işler hala devam ediyor. Örneğin Oamati, VeChain’ın yakın gelecekte büyük bir hamle göreceğine inanıyor. Bu eğilim henüz etkili bir şekilde gerçekleşmemesine rağmen, üçgen paternin önümüzdeki günlerde veya haftalarda nispeten rahatlıkla kırılabileceği açık.

Büyük soru, bu üçgenin hangi şekilde kırılacağı. Düşüş eğilimi, VET’i 147 Satoshi’ye indirgeyebilirken, yükseliş eğilimi fiyatı 250 Satoshi gibi yüksek bir seviyeye taşıyacak. Bu değişikliklerin hiçbiri, yılın başlarında gerçekleşenlere kıyasla “kitlesel” değil. Ancak kripto para yatırımcıları VET’in geleceği için oldukça heyecanlı.

1- VET’in yıllık görünümü

İyimserlik, kripto para dünyasında değerli bir özellik. Bazı trader’lar inancını sürdürmese de 2018 yılı kesinlikle korkunçtu. HonzaHonzas, VeChain fiyatına çok yıllı bir perspektiften bakan bireylerden biri. Bu aynı zamanda VeChain’ın, bu trader’ın görüşüne göre, önümüzdeki aylar ve yıllar için çok güvenli bir satın alma olduğu anlamına geliyor.

Bu gibi grafikler çok ilginç, ancak hikayenin tamamını anlatmayabilirler. VeChain için mevcut piyasa koşullarına göre çok umut verici görünen şey doğru olabilir. Ancak üçgenin VET için hangi yoldan ayrılacağını görmek gerekiyor. Olumlu ise, fiyat artışı  için gökyüzü sınır olabilir. Bununla birlikte, negatif bir fiyat hareketi görülürse bu da VET için felaket olmaz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin