VeChain kritik bir anlaşmaya imza attı! Fiyat anında tepki verdi!
VeChain kritik bir anlaşmaya imza attı! Fiyat anında tepki verdi!

VeChain kritik bir anlaşmaya imza attı! Fiyat anında tepki verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 9 Haziran Perşembe günü, blockchain lojistik firması VeChain Foundation, Ultimate Fighting Championship (UFC) ile 100 milyon dolarlık bir ortaklık imzaladı. Bu anlaşma VeChain’i UFC’nin ilk Katman-1 blockchain ortağı yapıyor. Aynı zamanda kuruluşundan bu yana yaptığı ilk spor sponsorluğu.

Anlaşmanın bir parçası olarak VET, UFC’nin “resmi blockchain ortağı” unvanını aldı. Ayrıca ortaklık, VeChain’e önemli bir marka bilinci oluşturma desteği ve küresel görünürlük kazandıracak.

Bu hafta sonu öncesinde Singapur’daki UFC 275 etkinliği sırasında VET, Octagon’da markalaşma haklarını etkinleştirecek. UFC Başkan Yardımcısı Paul Asencio şu açıklamaları yaptı:

Dijital para birimine çok fazla odaklanıldı. Ancak bu anlaşma, blockchain teknolojisinin diğer alanlarda ne kadar güçlü olabileceğinin bir örneği olacak.

Ayrıca, rekor kıran bir 2021’den sonra UFC’nin sponsorluk gelirinin şimdiden %30 arttığını da sözlerine ekledi. Geçen yıl boyunca, blockchain spor sponsorlukları arasında en popüler platform oldu. Ayrıca UFC, birkaç kripto ve blockchain firması ile tarihi ortaklıklar kurmaya devam ediyor.

Geçen yıl, UFC ayrıca kripto ticaret platformu Crypto.com ile 175 milyon dolarlık şaşırtıcı bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

VET fiyatının geleceği

VeChain, tedarik zinciri takibine önem veren, iş odaklı bir Katman-1 ekosistemidir. VET geçen ay, 2022’nin ilk çeyreği için mali durumunu açıkladı. Mali rapora göre, şirket finansal olarak 1.2 miyar dolarlık şaşırtıcı bir birikim kaydetti.

Diğer taraftan, pazarlama harcaması 600.000 doların altındayken ilk çeyrekte sadece 4 milyon dolar harcadı. Son UFC sponsorluk anlaşması, VeChain’in pazarlama bütçesinde büyük bir sıçrama olduğunu gösteriyor. VET, “UFC tarihindeki herhangi bir sponsorun önde gelen UFC varlıkları içindeki en derin entegrasyonlardan biri” olarak nitelendirdi.

Duyuruyu takiben, VeChain’in yerel kripto para birimi VET, fiyatında yüzde 10’luk bir artış gördü. VET ticaret hacmi de sponsorluk anlaşmasının ardından %120 arttı.

UFC, sponsorluk anlaşmasının VeChain’e dünya çapında büyük bir marka tanınırlığı kazandıracağını söyledi. UFC ayrıca, önde gelen dijital ekranlarda VET’in tanıtımını yapacak. Ayrıca her iki şirket de UFC’nin sosyal medyası ve diğer dijital platformları için içerik oluşturmak için çalışmalar sürdürecek. Bu çabaların dünya çapında 200 milyon erişim sağlayacağı bildiriliyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin