VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor
VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor

VeChain geliştiricileri, VeChainThor’un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kilitlenen toplam değeri (TVL) yaklaşık 40 milyar dolar olan rakipler, DeFi pazarından bir pay almak için yığılıyorlar. VeChain yakında yarışa girebilir ve Ethereum’da en çok kullanılan merkezi olmayan uygulamalardan biri olan Uniswap’i VeChainThor blok zincirinde kendi versiyonu ile tanıtabilir.

VeChain geliştirici topluluğunun Telegram kanalındaki bir gönderide, “A Byte Ahead” olarak bilinen isimsiz bir geliştirici ve GitHub’daki “Laalaguer” haberini  doğruladı. VeChain’deki merkezi olmayan borsaya Vexchange adı verilecek. Uniswap’in ikinci yinelemesinin bir çatalı ve şu anda test aşamasında.

“A Byte Ahead”, Ethereum’daki yüksek ücretlerin daha ucuz bir alternatifle doldurulabilecek bir boşluk bıraktığının farkında olduklarını belirtti. Ancak geliştirici, Uniswap klonunu geliştirmek zor, diye ekledi:

Daha önce bunu duyurmak konusunda kendimize güvenmiyorduk çünkü “Uniswap V2’yi taşımak” zordu. Ama şimdi sözleşmeler kısmını yaptık ve Kenneth kısmen Connex2 üzerinde çalışan Uni-arayüzünü elde etti. İyi, doğru ve doğru bir yoldur.

Vexchange, VET’in “wrapped” bir sürümü olarak çalışan sentetik token vVet’i içerecek. Ek olarak, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi, vVET/VTHO çiftinin likidite havuzu için sözleşmeler ve Uniswap tarafından yeni token eklemek için sözleşmesinin bir sürümü var.

Fon, test aşamasının bir parçası olarak zaten likidite almaya başladı. 2020 boyunca, Vexchange’in test ağındaki işlem hacmi, DEX’in arkasındaki ekip tarafından açıklandığı üzere 12.000.000 $ olarak gerçekleşti.

VeChain VET

Ayrıca, Vexchange üzerinde çalışan ekip, Tokenomics’i tartışacak, havuzlara daha fazla başlangıç ​​likiditesi eklemek, yeni bir ara yüz ve açık kaynaklı araçlar üzerinde çalışacak.

DeFi dünyasında daha fazla çekiş kazanan bir trend, birlikte çalışabilirlik. Bu nedenle, bu DEX’in geliştiricileri, Ethereum’da VeChain’e taşınabilen token portları oluşturmak için “bir köprü” üzerinde çalışacaklar.

Uniswap’i VeChain ‘e taşımanın zorlukları

Şu anda projenin bir lansman tarihi yok ancak ekip Twitter üzerinden yakında bir yol haritası yayınlayacağını duyurdu. Daha sonra yatırımcılar, ana ağdaki dağıtımın ne zaman olabileceğini daha iyi anlayabilir.

Vexchange’in arkasındaki ekip, borsanın geliştirilmesinde karşılaşılan zorluklara işaret ettikleri bir belge yayınladı. Bunlar arasında, herhangi bir çatalı açık kaynak olmaya zorlayan Uniswap yasal lisansı ve iç ve dış uyumsuzluklara işaret ediyorlar.

Bunlar, kaynak kod içinde Ethereum’daki diğer bileşenlere bağlı olan bazı bileşenlere atıfta bulunuyor. Ancak ekip Twitter üzerinden şunları da yazdı:

(Bir) Vexchange’in karşılaştığı en büyük sorunlardan biri token çeşitliliği olmamasıdır. $ EHrT ve $ VTHO iyi gidiyor, ama şimdilik bu kadar.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin