vechain
VeChain fiyatı yön arıyor

VeChain fiyatı yön arıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vechain fiyatının, node kilitlenmesi sonrası, aşağı doğru kaydığını gözlemledik. Fakat düşüşün kısıtlı kalması, kripto parada dengenin sağlandığının bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

X Nodes programı tamamlanması sonrası, Bitcoin cinsi fiyatların yatay seyretmesine nazaran, VeChain (VEN) piyasa fiyatı  3.06 dolar seviyesine kaydı. Şimdi, coin fiyatı yeni bir yön arayışında olup, etkisini henüz göstermemiş gibi gözüküyor.

VEN, 20 Mart’ta X Nodes programının ardından geçtiğimiz hafta yüzde 16’dan fazla bir düşüş gösterdi. VEN fiyatının ise geçen aylarda kolayca 3 doların altına düştüğü görüldü. VEN’in ayrıca genel olarak pazarın olumsuz havasından daha çok etkilendiğine şahit oluyoruz.

Şu anda kilitli coinler sadece coin yaşını işaretlemek için kullanılıyor. Ve sadece üç ay içinde ana ağda piyasaya sürüldükten sonra VeThor ödülleri üretimi için kullanılacak. Bu arada, VeChain projesi, iş geliştirme ve ortaklıkları hakkındaki bilgiye güveniyor. Ancak bu durum, dijital varlığa olan ilgiyi sürdürmek için yeterli olmayabilir.

VeChain Ocak ayından bu yana yüzde 100 net büyüme kaydetti

Diğer yandan VEN’in işlem hacimlerini koruduğunu görüyoruz. Orta vadede baktığımızda ise piyasa fiyatının yükseldiğini  ve Ocak ayındaki seviyelerden bu yana yüz 100 net büyüme kaydettiğini belirtmek gerekir. Bununla birlikte, VEN fiyatının aşır oynaklığı devam ediyor. Fakat daha düşük fiyatlardan alım yapmak, yakında bir sıçrama yapacağını garanti etmiyor.

vechain charts
kaynak: coinmarketcap

VeChain çoğunlukla Asya ticaretine dayanıyor ve bunun sadece düşük bir kısmı, uluslararası toplumun VEN coini ile pozisyon alması için Binance’da bulunuyor. Sonunda, VEN node sahipleri ve traderlar topluluğu farklı olduklarını kanıtlayabilirler. Kaldı ki bu projeyi seçmelerinin çok farklı nedenleri olabilir.

Şu anda, coinlerin yüzde 51’inden fazlası piyasadan uzak tutuluyor. Geri kalanı ise piyasa fiyatını korumak için kullanılıyor. X node’undan para aktarmak, gelecekte kayıplara yol açacağından işlem gören coinlerin fiyatının aynı kalması bekleniyor.

Node’ların dağılımını ise aşağıdaki listede görebilirsiniz:

Authority Nodes (A): 25,250,000 VET

Mjolnir X Nodes (M): 69,450,000 VET

Thunder X Nodes (T): 24,250,000 VET

Strength X Nodes (S): 19,970,000 VET

Vethor X Nodes (X): 27,348,000 VET

Kilitli coinlerin oranı değişebilir ve VeThor’un ödülleri, kaç node’un hala ana ağ lansmanına kadar durumlarını koruduklarına bağlı olarak, farklılık gösterebilir.

cryptovest

 

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin