VeChain fiyatı iki önemli gelişmenin ardından yükseliş geçti! Daha fazla yukarı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?
VeChain fiyatı iki önemli gelişmenin ardından yükseliş geçti! Daha fazla yukarı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?

VeChain fiyatı iki önemli gelişmenin ardından yükseliş geçti! Daha fazla yukarı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain (VET) fiyatı, %14,36’lık bir büyümeyle 0,03049 doları aştıktan sonra bugün tekrardan yükselişe geçti. VET fiyatı olumlu fiyat performansıyla birlikte haftalık zaman çerçevesinde %32,85’ten fazla büyüdü.

Kurumsal düzeyde Katman-1 akıllı sözleşme platformu olan VeChain, çok çeşitli sektörlerde benimsenmesi açısından önemli ilerlemeler kaydediyor. Uygulamadaki çok yönlülüğüne ve çeşitliliğine rağmen, VeChain özellikle iklim değişikliğine karşı mücadelede iyi bir şekilde çizilmiştir.

VeChain Vakfı eğitimcisi tarafından paylaşılan güncellemeye göre, yüzlerce şirket kendi karbon emisyonlarını etkin bir şekilde yönetmek için VeCarbon protokolünü kullandı.

https://twitter.com/eisenreich/status/1627297880250671104

Kendi yolunda benzersiz olan her blok zinciri protokolü ile VeChain, DeFi ve NFT’ler üzerine düzenli odaklanmadan gözle görülür şekilde farklı bir modele sahiptir. Bununla birlikte, kurumsal düzeydeki çözümleri için protokol, yüksek profilli ortaklıklar ve temel çözümlerinin entegrasyonları yoluyla büyük ilgi görüyor.

Yükselişi tetikleyen gelişmeler

Kurumsal düzeyde bir blockchain protokolü olarak VeChain, aynı anda milyonlarca kullanıcının taleplerini karşılamalıdır. Akıllı sözleşme platformu, protokolünü son birkaç aydır planlanmış yükseltmelerle oluşturuyor. Ağın en büyük ana ağ hard fork’u geçen yılın sonuna doğru yayına girdi ve FTX patlamasının ardından fiyatları yükseltti.

Büyüyen kurumsal benimsenmesinin yanı sıra, VeChain için ikinci önemli tetikleyici, geniş tabanlı yardımcı programını güçlendirmeye yardımcı olmak için gerekli bir özellik olan protokolünün dayanıklılığıdır.

VeChain, blockchain protokollerinin fayda yönü açısından mümkün olanın sınırlarını zorladı. Simplex ile ortaklığı sayesinde, daha geleneksel endüstri oyuncuları, diğer özelliklerin yanı sıra protokolün hızına ve düşük işlem maliyetlerine erişebilir ve keyfini çıkarabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin