featured

Vechain fiyat analizi: 0.09 dolardan daha yükseğe çıkmaya hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- Kripto para piyasasında yaşanan son çöküşün ardından yatırımcılar yükseliş haberleri beklemekte. İlgi ile takip edilen altcoinlerden bir tanesi olan Vechain için bugün yapılan fiyat analizi bugün yükselişi işaret ediyor. VET/USD bir gecede 0.09 dolar seviyesine kadar geriledi. En yakın direnç noktası bir önceki en yüksek seviye olan 0,10 dolar.

Vechain fiyat analizine göre, bir gecede 0,09 dolar olarak belirlenen en düşük seviyenin ardından 24 saat içinde 0,10 doların üzerine çıkma girişimi gerçeklemişti. Başka bir girişimin önümüzdeki 24 saat boyunca devam etmesi beklendiğinden grafikler bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle VET, hafta sonuna kadar 0.11 dolar civarında bir sonraki büyük direnci görebilir.

Kripto para piyasasında son 24 saat içinde piyasa lideri ve öncü coin olan Bitcoin yüzde 1,49 oranında bir düşüş yaşamıştı. Bu arada, en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 1.3 oranında bir kazanç kaydetti. Vechain de yüzde 1’in üzerinde bir kayıp yaşadı.

Son 24 saatte Vechain fiyat hareketi: Vechain 0.10 doları geçemedi ve 0.09 dolar seviyesinde daha düşük bir dip ayarlamak için geri çekildi

VET, 0,08843 dolar ile 0,09601 dolar aralığında işlem görüyor. Son 24 saat içinde hafif bir volatilite olduğu söylenebilir. İşlem hacmi yüzde 3,42 artarak 456,2 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 6 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi genel olarak ise 29. sırada yer alıyor.

VET/USD 4 saatlik grafik: VET 0,10 dolar direncini tekrar test edecek mi?

4 saatlik grafikte, boğaların yavaş yavaş Vechain fiyatı üzerinde kontrolü yeniden ele geçirdiğini görebiliriz. Bu da muhtemelen bu hafta başka bir yukarı yönlü teste yol açar.

vechain

Vechain fiyatı, cuma günü güçlü bir düşüş görülene kadar geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir düşüş yaşadı. VET 0,07 dolar seviyesinde iken dibe vurdu. 0,10 dolara tepki vererek kaybın bir kısmını geri almadan önce ise güçlü bir düşük seviye belirledi.

O seviyeden takip eden düşüş 0,08 dolar seviyesine, daha da düşük seviyeye doğru götürdü. Bu da boğaların yavaş yavaş piyasa yapısını tersine çevirmek istediğini gösteriyor. Pazartesi günü, boğalar VET’i biraz daha güçlü bir hareketle 0,10 dolar direncinin altına geri itti.

Bu nedenle, genel Vechain fiyat yapısı şu an itibariyle konsolidasyonda işlem görüyor. Ancak, piyasanın daha önce ne kadar düştüğünü göz önünde bulundurarak, VET’in daha yüksek kırılması ve önceki düşüşün izini sürmeye devam etmesi bekleniyor.

Vechain fiyat analizinde sonuç:

Vechain fiyat analizinde bugün yükseliş görünüyor. Çünkü bir gecede 0,09 dolar seviyesine geri çekilmenin bugün konsolidasyona dönüştüğünü gördük. Muhtemelen VET, bir sonraki ana dirençte 0.11 dolar ile daha yüksek kırılma girişiminde bulunmaya hazır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin