Varlık tokenleştirme projesi DeFi Money Market kapılarını kapatıyor
Varlık tokenleştirme projesi DeFi Money Market kapılarını kapatıyor

Varlık tokenleştirme projesi DeFi Money Market kapılarını kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DMG token sahipleri, hisselerinin % 75’ini kaybettiler. Gerçek dünyadaki varlıkları blok zincire getirmeyi amaçlayan ilk projelerden biri olan DeFi Money Market (DMM), dün gece aniden “faaliyetlerini durdurduğunu” duyurdu.

Projenin web sitesindeki bir açıklamada “Yasal düzenlemelerle ilgili soruşturmaların bir sonucu olarak DMM kapatılıyor” ifadesi yer alıyor. “[…] DMM, bu eylemin gerekliliğinden ötürü üzgün ve bu projedeki desteği ve aktif katılımı için DMM topluluğuna teşekkür ediyor.”

Web sitesi, kullanıcılara getiri sağlayan mToken’ların nasıl kullanılacağına dair talimatlar verdi ve tokenlerin getirisinin 10 Şubat’ta % 0’a düşeceğini söyledi.

Açıklamada, “Sorularınız olduğundan eminiz, ancak maalesef şu anda soruları yanıtlayamıyoruz” diye ekliyor.

Proje ayrıca bir çift Tweet ile kapatmayı doğruladı:

RealT ve diğer gayrimenkul tokenleştirme projelerinin yanı sıra DMG, gerçek dünya varlıklarını DeFi pazarına getirmeye çalışan ilk şirketlerden biriydi. Gerçek dünya otomobil kredileri ile desteklenen tokenlerinde % 6’nın üzerinde faiz oranı teklif ettiler. Proje, özel olarak inşa edilmiş bir Chainlink oracle’ın desteği ve milyarder yatırımcı Tim Draper’ın desteğiyle başlatılmıştı.

Bazıları, ekibin duyurusunda referans verdiği düzenleyici incelemenin başarısız token lansmanına bağlı olabileceğini düşünüyor. Token satışlarından kısa bir süre sonra, şirketin kredi desteğinin istemeden kredi sahiplerinin kimliklerini ortaya çıkardığını kanıtlamak için yüklediği belgelere dair raporlar vardı.

Duyuru, DeFi Money Market’in DMG yönetişim tokeninde ani bir düşüşe yol açtı. DMG, dün gece 0.53 $ ‘dan düştükten sonra şu anda 0.093 sentten işlem görüyor.

Ancak sahipler için bazı umutlar olabilir. DMM’nin açıklamasında, proje “DMG tokenlerinin geri alımını kolaylaştırmak için ek bir mevcut varlık fonu oluşturuluyor” ve bu fon hakkında daha fazla bilgi gelecek dendi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin