VanEck, Bitcoin ile ilgili yeni bir rapor yayınladı: Raporda fiyat tahmini dikkat çekti!

VanEck, Bitcoin ile ilgili yeni bir rapor yayınladı: Raporda fiyat tahmini dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli varlık yönetim fonlarından biri olan VanEck, Bitcoin’in gittiği düzlem hakkında yeni ve detaylı bir rapor paylaştı. Şirket, Rus yaptırımlarının etkisinin ardından potansiyel Bitcoin ve altın fiyatlarının bir analizini yayınladı. Yeni bir varlık paradigması oluşturulacaksa, her iki varlık için de önemli bir yükseliş olabileceğini düşünüyor.

Varlık yönetimi firması VanEck’in yöneticileri, küresel M0 ve M2 para arzlarının ima ettiği gibi, Bitcoin’in fiyatının devasa boyutlara ulaşacağını düşünüyor.

Yöneticiler, Rusya’ya yönelik yaptırımlar nedeniyle Bitcoin ve altının potansiyel rezerv varlıklar olarak nasıl etkilenebileceğine dair bir analiz yayınladı. VanEck yöneticileri paranın değiştiğini söyleyerek, Rusya’ya yönelik yaptırımların, odağı altın gibi eski rezerv para birimlerine veya Bitcoin olan yeni çağ dijital altına kaydırmak yerine, sabit para birimlerine olan talebi azalttığına inanıyorlar. 

Bitcoin, düzenlemelerle gerçekten 1 milyon doların üzerine çıkabilir mi?

Yöneticiler, küresel para arzını M0 ve M2’yi küresel altın rezervlerine bölmek için bir çerçeve uyguladılar. Analiz okur,

“Para yükümlülüğü yedek varlığa bölünür. Altın için troy ons cinsinden cari rezerv varlıkları kullandık. Parasal taban yükümlülüğünü ABD dolarına dönüştürmek için cari döviz kurunu ele aldık. Ekonometri (küresel olarak) iyi olduğu ve anlaşılabilir olduğu için temel para kullanıyoruz. Bu sadece cepte para/dolaşım ve vadesiz mevduat. 

Sonuç olarak, altın ve Bitcoin için yukarı yönlü potansiyel olarak dramatik ve potansiyel var. Bitcoin fiyatları varlık para başına yaklaşık 1.300.000 dolar olabilir.”

BTC’nin küresel fiyatını hesapladılar ve küresel olarak böldüler. Tabii ki, tahminler, Bitcoin’in bir rezerv varlık haline gelebileceği mantığına dayanıyor. Ayrıca, kripto paranın iyi tarafının altından çok daha yüksek olduğunu, altın için 16x ile karşılaştırıldığında kripto için 33x olduğu belirtiliyor.

Bununla birlikte, Bitcoin yıllar içinde inanılmaz bir artış göstermiş olsa da, bu göz kamaştırıcı fiyatlar olağanüstü şekilde duruyor. Piyasa henüz ilk yıllarında ve düzenlemeler hala şekilleniyor olsa da, kripto para biriminin bu fiyatlara ulaşması için uzun bir yol var gibi.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin