featured

V3 protokolü bu altcoini iki gün içinde yüzde 30 artırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi protokolü Aave’nin yerel kripto para birimi olan AAVE, son iki günde %30’luk güçlü bir kazanç elde etti. Son dip seviyelerinden bir yükseliş ayrımı oluşturdu. Basın saatinden itibaren AAVE, %12 artışla 156$ fiyat ve 2 milyar dolardan daha fazla piyasa değerine sahip.

Platformun 16 Mart Çarşamba günü Aave V3 Protokolü’nün lansmanını ilan etmesinin ardından AAVE fiyatlandı. Sürüm 3 protokolü, gelişmiş ademi merkeziyetçilik ve artan sermaye verimliliği ile ilgili bazı önemli özellikler getiriyor. 

Sürüm 3, Polygon gibi Katman-2 ağları için belirli özellikler de getiriyor. Yükseltilmiş sürüm, modüler ve iyi organize edilmiş bir kod tabanı kullanarak topluluk kullanımını da teşvik edecektir. Duyuru ayrıca şunları da söyledi:

“Topluluk, Polygon, Fantom, Avalanche, Arbitrum, Optimism ve Harmony genelinde V3 dağıtımlarına yeşil ışık yaktı. Ethereum Mainnet dağıtımı, şu anda dağıtılan pazarların olgunluğuna bağlı olarak topluluk tarafından belirlenecektir.”

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nainwal ise şunları söyledi: 

“Aave V3, tamamen yenilenen kullanıcı deneyimi ile DeFi’nin büyümesini hızlandırmaya hazır. Bu, DeFi’deki en popüler likidite protokollerinden biri için büyük bir kilometre taşı ve DeFi’yi sonraki yüz milyonlarca insana ulaştırma misyonumuzu daha da ileriye taşıyor.”

Altcoin AAVE balina birikimi

AAVE’deki son fiyat artışı, güçlü balina birikiminin arka planında da ortaya çıkıyor. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment , AAVE fiyat rallisinin arkasındaki kilit faktörlerden birinin “ önemli köpekbalıkları ve balinaların toplu olarak son 2 ayda 10.7 milyon dolar değerinde 70.000 $ AAVE biriktirdiği gerçeği” olduğunu belirtiyor. AAVE hala üç aylık grafikte %50 indirimle işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin