Uzun vadeli Ripple fiyat tahmini: SEC gelişmesi etkili olabilir…

Uzun vadeli Ripple fiyat tahmini: SEC gelişmesi etkili olabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberSEC davasında 3 yıl geride kalırken yorgun kripto yatırımcıları için belirsizlik sürüyor. Özellikle XRP varlıklarından vazgeçmeyen topluluk için bekleyiş devam ediyor. Davanın ilk sürecinde yaşanan krizin stresini üzerinden atan kripto para birimi, daha iyimser davranabiliyor.

Kripto topululuğu için artık beklenti uzun vadeli bir Ripple fiyat tahmini olacak. Bu tahmin iyimser bir görünüm ile 2030 yılına kadar olasılıkları ortaya koyabilir.

Ripple’ın SEC’e açtığı davada başarılı bir sonuç alma olasılığı var. Böyle bir durumda zaferin XRP fiyatı üzerindeki etkisi hakkında sorgulanmasına neden oluyor. Çünkü uzun vadeli bir bakış açısına sahip yatırımcılar 2025 ve hatta daha ileriye bakıyor.

Ripple fiyat tahmini: Uzun vadeli bakış

Kripto para dünyası, Ripple Labs ile ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu arasında yaşanan davasının sonucunu merakla bekliyor. Yatırımcılar bu esnada XRP’nin fiyatını dikkatli bir şekilde kontrol ediyor.

Dava Ripple lehine sonuçlanırsa, bunun XRP satın alma isteği daha çok ortaya çıkar. Ripple fiyat tahmini bu süre zarfında bir yükseliş hissi ortaya çıkarır. Hatırlanacağı üzere 2020’de ABD düzenleyicisi, firmanın 1,3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymetler satarak federal menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiğini iddia ederek Ripple’a dava açmıştı.

Diğer yandan 1 milyon ile 10 milyon token tutan XRP balina adresleri, yıl içinde meydana gelen fiyat düşüşüne rağmen geçen yılın son ayında 1.617’ye yükseldi. 

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin