Stellar Lumens kripto pazarında genişliyor

Uzun bir ayı piyasasında ağın büyümesi nasıl mümkün olabilir? Stellar Lumens gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), ağ genişletme açısından oldukça etkileyici bir 2018 tecrübesine sahip. Stellar Expert web sitesinde görüntülenen verilere göre, ağdaki aktif hesapların sayısı 2018’de çok yüksek oranlarda arttı. Hesap sayısı yılın başında 120 bin hesaptan daha azdı. Şimdi 2 milyondan fazla.

Stellar Lumens kripto pazarında genişliyor

Herkes, kripto para piyasasının 2018’de çok sert bir düşüş trendi yaşadığını biliyor. Sanal paraların çoğu, Stellar Lumens dahil, değerlerinin bir kısmını kaybetti. Bu yıl boyunca Stellar, fiyatının yaklaşık %85’ini kaybetti.

Ancak, ağdaki etkin hesapların sayısı artmaya devam ediyor. Böyle uzun bir ayı piyasasında ağın büyümeye devam etmesi nasıl mümkün olabilir? Stellar, kripto dünyasındaki varlığını arttırmaya çalışan birkaç şirket ile ortaklıklarını genişletiyor. Yukarıda belirtilen rakamlar, ağın o yıl boyunca 10 kattan fazla büyüdüğünü gösteriyor.

Stellar tarafından gerçekleştirilen devasa airdrop

Stellar’ın resmi Reddit hesabı konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

0 ile 1.000.000 arasında hesap elde etmek neredeyse dört yıl sürdü ve bu rakamı ikiye katlamak sadece iki aydı. Ağ etkisi eylemde!

Bu etkileyici büyümeyle ilgili en önemli şeylerden biri, Stellar tarafından gerçekleştirilen devasa airdrop ile ilgili. Blockchain.com ile ortaklık imzaladıktan sonra Stellar, 125 milyon dolarlık bir airdrop düzenlemeye karar verdi. Bu nedenle Stellar, piyasadaki en büyük airdropu gerçekleştiren ağ oldu.

IBM ve Stellar birçok farklı alanda birlikte çalışıyor

IBM ve Stellar da birçok farklı alanda yan yana çalışıyorlar. IBM ve Stellar birkaç hafta önce sınır ötesi ödemeler için Güney Pasifik bölgesinde bir program başlattı. IBM bu projeler için Stellar kullanıyor.

Ayrıca, ağdaki büyümeyle ilgili başka önemli bir neden daha var. Diruna projesi 1 milyondan fazla aktif hesap kaydetti. Bu şekilde, Diruna (DRN), Stellar’ın 2018 yılında Stellar Lumens’e gelen 3 önemli özellikağdaki aktif hesap sayısını artırmasına yardımcı oldu. Şu anda, Stellar Lumens 2,8 milyar dolarlık piyasa değeri olan 4. büyük kripto para birimi. Her XLM tokeni 0,14 dolara satın alınabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin