2023 Yılı Bitcoin Tahminleri

Uzmanların 2023 Yılı Bitcoin Tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Uzmanların 2023 Yılı Bitcoin Tahminleri. Konu kripto paralar ve hatta kripto paraların atası Bitcoin olunca yatırımcıların cevabını merakla beklediği soruların başında şüphesiz ki ”Bitcoin bu yıl ne kadar olur?” sorusu geliyor. Sizin için uzmanların 2023 yılı Bitcoin tahminlerini derledik. Bitcoin, son yıllarda kripto para birimleri piyasasında en çok konuşulan varlıklardan biri haline geldi. Bitcoin’in özellikle 2021 yılında gösterdiği büyük yükseliş, yatırımcıların ilgisini çekti ve geleceğe yönelik tahminlerde bulunmalarını sağladı. Peki, uzmanlar Bitcoin’in 2023 yılı için tahminlerini ne yönde yapıyorlar?

2023 Yılı Bitcoin Tahminleri

Mike Novogratz

Mike Novogratz, Galaxy Digital’in CEO’su ve bir kripto para birimi yatırımcısıdır. Novogratz, 2023 yılında Bitcoin fiyatının 500.000 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor.

PlanB

PlanB, Bitcoin’in popüler bir analisti ve S2F (stok-akış) modelinin yaratıcısıdır. S2F modeli, Bitcoin’in fiyatını, madencilik ödüllerinin yarılanmasına bağlı olarak tahmin eder. PlanB, 2023 yılı için Bitcoin fiyatının ortalama 288.000 dolar olacağını tahmin ediyor.

Max Keiser

Max Keiser, bir finans gazetecisi ve yatırımcısıdır. Keiser, Bitcoin’in 2023 yılında 1 milyon dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor.

Bobby Lee

Bobby Lee, Bitcoin borsası BTCC’nin kurucusu ve CEO’sudur. Lee, Bitcoin’in 2023 yılında 333.000 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor.

Anthony Pompliano

Anthony Pompliano, Morgan Creek Digital’in kurucu ortağıdır. Pompliano, Bitcoin’in 2023 yılında 500.000 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor.

Chamath Palihapitiya

Chamath Palihapitiya, bir risk sermayesi yatırımcısıdır ve Bitcoin’in potansiyelini kabul edenlerden biridir. Palihapitiya, Bitcoin’in gelecekteki finansal sistemin bir parçası olacağını ve fiyatının 2023 yılında 1 milyon doları aşabileceğini düşünüyor.

Tim Draper

Tim Draper, bir risk sermayesi yatırımcısıdır ve Bitcoin’in potansiyelini kabul edenlerden biridir. Draper, Bitcoin’in fiyatının 2023 yılında 250.000 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor.

Wences Casares

Wences Casares, bir girişimci ve Bitcoin savunucusudur. Casares, Bitcoin’in gelecekteki finansal sistemin bir parçası olacağını ve fiyatının 2023 yılında 1 milyon dolara kadar yükselebileceğini düşünüyor.

Tyler Winklevoss ve Cameron Winklevoss

Tyler Winklevoss ve Cameron Winklevoss, birer girişimci ve Bitcoin yatırımcısıdır. İkiz kardeşler, Bitcoin’in potansiyelini kabul ediyor ve fiyatının 2023 yılında 500.000 doları aşabileceğini tahmin ediyorlar.

Ayrıca Bitcoin fiyatının oldukça yüksek rakamlara ulaşacağına inanan uzmanlar olduğu gibi, Bitcoin’in bir balon olduğunu ve yukarıdakilerin aksine düşeceğini iddia eden uzmanlar da mevcut.

İşte 2023 yılı Bitcoin için olumsuz düşünen bazı uzman yorumları:

Nouriel Roubini

Nouriel Roubini, New York Üniversitesi’nde ekonomi profesörüdür ve “Dr. Doom” lakabıyla tanınır. Roubini, Bitcoin’in bir balon olduğunu ve değerinin sıfıra yakın olduğunu düşünüyor. Roubini, 2023 yılı için Bitcoin fiyatının 0 dolar olacağı tahmininde bulunuyor.

Paul Krugman

Paul Krugman, Nobel ödüllü bir ekonomisttir ve Bitcoin’in bir balon olduğunu düşünüyor. Krugman, Bitcoin’in gerçek bir para birimi olamayacağını ve değerinin sıfıra yakın olduğunu savunuyor.

Peter Schiff

Peter Schiff, bir yatırım uzmanıdır ve Bitcoin’in bir balon olduğunu ve değerinin sıfıra yakın olduğunu düşünüyor. Schiff, Bitcoin’in birçok riski olduğunu ve yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor.

Ray Dalio

Ray Dalio, Bridgewater Associates’in kurucusu ve Bitcoin’in potansiyelini kabul eden bir yatırımcıdır. Ancak, Dalio, Bitcoin’in diğer varlıklarla karşılaştırıldığında birçok dezavantaja sahip olduğunu ve yatırımcıların risk yönetimi stratejileri uygulamaları gerektiğini söylüyor.

Michael Burry

Michael Burry, “Big Short” filminin odak noktası olan bir yatırımcıdır ve Bitcoin’in bir balon olduğunu düşünüyor. Burry, Bitcoin’in birçok riski olduğunu ve yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor.

Sonuç

Sizler için Uzmanların 2023 Yılı Bitcoin Tahminlerini sıraladık. Bitcoin hakkındaki görüşler oldukça çeşitlidir ve yatırımcıların kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. Bazı ekonomistler Bitcoin’in bir balon olduğunu düşünürken, bazıları ise Bitcoin’in potansiyelini kabul ediyor. Ancak, Bitcoin gibi volatil bir varlıkta yatırımcıların risk yönetimi stratejileri uygulamaları ve dikkatli olmaları önemlidir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin