Uzmanlar uyardı: Bu hafta Bitcoin için konsalide zamanı…

Uzmanlar uyardı: Bu hafta Bitcoin için konsolide zamanı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün itibarıyla Bitcoin, haftalık ve aylık kapanış yaptı. Son iki ay baz alındığında Temmuz ayı daha pozitif geçti. Boğalar aylık grafikte galip geldi. Hatta bazı gün içinde zirve yaparak son haftaların en yüksek seviyesine çıktı.

Piyasanın en değerli varlığı için Ağustos ayı daha umutlu olabilir. Sadece Ağustos değil, Eylül ayında da iyi rakamların gelmesi bekleniyor. Ayrıca Fed toplantısının olmaması piyasada pozitif rüzgar estirebilir. Fakat bir uzman bir bu hafta konsolidasyon sürecine işaret ediyor. Bu altcoin piyasası için bir ışık niteliğinde. İşte haberin detayı…

Global Crypto piyasası, son zamanlardaki en kötü çöküşten kurtulduktan sonra Pazartesi günü yaklaşık % 1.12 düşüş kaydetti. Bitcoin (BTC) fiyatları son 24 saatte %2’nin üzerinde düştü. Uzmanlar, bunun haftanın geri kalanında trend olabileceğine inanıyor.

Bitcoin işlem hacmi düşüşte

BTC, Cumartesi günü 24.650 dolarla 13 Haziran tarhinden bu yana en yüksek fiyat seviyesine ulaştı. Dünyanın en büyük kriptosu BTC , Ekim 2021’den bu yana en iyisi olan Temmuz ayında neredeyse %27 kazandı. Bununla birlikte, Ethereum (ETH) fiyatı da geçen ay yaklaşık %70 arttı.

Crypto Tony’ye göre, Bitcoin satış baskısı ile karşı karşıya kaldığında altcoin’lerin oldukça iyi durumda olduğunu vurguladı. Bu haftanın geniş bir toparlanmanın ardından konsolidasyon haftası olabileceğini sözlerine ekledi.

Bitcoin, şu an ortalama 23.000$ fiyatla işlem görüyor. BTC’nin 24 saatlik işlem hacmi de %14’ün üzerinde düşüşle 23,2 milyar dolara geriledi. Bitcoin hakimiyeti de son gün içinde %0,27 azaldı. Bu da altcoin’lerin daha fazla hareketlenmesini sağlıyor.

BTC’ye dikkat etmek için önemli veri noktaları

Uzmanlar, Bitcoin fiyatlarının daha düşük işlem görmesine dikkat çekiyor. Tedtalksmacro, bu hafta BTC’yi etkileyecek önemli veri noktalarını vurguladı. Tedtalksmacro’nun listesindeki iki veri;

  1. ISM imalat PMI ve ABD Temmuz ABD istihdam verilerinin bu hafta açıklanacağını belirtti. Daha önce ABD Fed, bu verilere tamamen bağımlı olduklarını doğrulamıştı.
  2. ISM endeksi, İstihdam ve İstikrarlı fiyatlar olmak üzere iki önemli bileşenden oluştuğu için ABD ekonomisinin durumunu gösterir. Bu iki faktör, Fed’in para politikası konusundaki duruşunu etkiliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin