Kripto analisti bitcoin için neyi öngördüğünü paylaştı? Önümüzdeki hafta bitcoin durumu ne olacak

Önümüzdeki hafta için uzmanlar ne düşünüyor? Bitcoin’ muazzam bir çıkış mı yapacak, yoksa fiyatı büyük ölçüde düşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Uzmanlar ve analistler Bitcoin için neyi öngörüyor? Hafta sonları genellikle kripto piyasasında faaliyetlerin durgunlaştığı, fiyatların nispeten durağan kaldığı bir dönem olmuştur. Ancak kripto trader ve analist Crypto Rover, bu hafta piyasaya heyecan katacak olan Bitcoin’in (BTC) yakın bir çıkış yapacağını öngörmektedir.

Bitcoin Çıkışın Eşiğinde mi?

Bu beklenti, BTC’nin 3 günlük grafiğinde oluşan paralel bir takoz formasyonundan kaynaklanmaktadır. Takoz deseni, bir noktada yakınsayan bir destek ve direnç seviyesi çifti ve daralan bir fiyat kanalı ile karakterizedir. Fiyat direncin veya desteğin ötesine geçer ve yeni bir trend oluşturursa, desen kırılmış olur. Bununla birlikte, bu potansiyel çıkışın sürdürülen bir ralliden ziyade kısa vadeli bir rahatlama sağlayabileceği önemlidir.

Yine de, olası pozitif çıkışın ortasında, BTC’nin 25.000 dolarlık bir fiyat düşüşü yaşama ihtimali yaklaşmaktadır. Piyasadaki genel duygular kısmen düşüş eğilimli kalmaktadır ve memecoin kullanıcılarının kripto piyasasına önemli bahisler yerleştirdiği görülmektedir, bu da aktif katılımcılar arasında en dikkat çekici grup olarak öne çıkmaktadır.

 

Borsalardaki BTC Arzı En Düşük Seviyede

Hafta sonu tahminlerinin aksine, kripto analiz platformu Santiment tarafından sağlanan veriler, kripto yatırımcıları arasında farklı bir trendi ortaya koymaktadır. Son zamanlarda, yatırımcılar kripto borsalardan kendi paralarını hızlı bir şekilde alıp çekmektedir. Santiment’in bildirdiğine göre, Bitcoinin dolaşımdaki arzı şu anda %5,7 seviyesinde bulunmakta ve bu, ilk kez Aralık 2017’de 20.000 dolarlık kilometre taşına ulaştığı zaman görülen en düşük seviyedir. Benzer şekilde, ETH’nin dolaşımdaki arzı %10,1 olarak kaydedilmekte ve bu da 2015’te ortaya çıkmasından bu yana en düşük seviyesidir. Bu düşüş, ETH sahiplerinin paralarını borsalarda tutmak yerine stake etmeyi tercih etmelerine ve uzun vadeli karları güvence altına almaya çalışmalarına bağlanabilir.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1659830319724519425?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1659830319724519425%7Ctwgr%5E41f6059c1f2f6238ca5907638b1876864b114330%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoingape.com%2Fcrypto-news-bitcoin-price-btc-prediction-breakout%2F

Beklenen çıkış gerçekleşirse ve olumlu yönde ilerlerse, BTC yeniden 27.000 doların üzerine çıkabilir. Bununla birlikte, fiyatın 26.300 dolarlık sonraki destek seviyesinin altına düşmesi durumunda, yaklaşık olarak 25.000 dolara keskin bir düşüş yaşanabilir.

Mevcut durumda, BTC’nin fiyatı 26.924,76 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son yirmi dört saatte %0,39’luk bir artışla birlikte, son yedi günde %0,48’lik bir artış kaydedildi. Ayrıca, CoinGape’in fiyat takipçisi tarafından sağlanan BTC’nin teknik analiz (TA) göstergeleri şu anda güçlü bir satış pozisyonu önermektedir. Hareketli ortalamalarına göre seviye 11’de “sat” ve seviye 5’te “al” tavsiyesi vermektedir.

 

coingape.com

bitcoin breakout


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin