Uzmanlar, Ethereum ETF onayının Spot Bitcoin ETF’den daha önce gelmesini bekliyorlar
Uzmanlar, Ethereum ETF onayının Spot Bitcoin ETF’den daha önce gelmesini bekliyorlar

Uzmanlar, Ethereum ETF onayının Spot Bitcoin ETF’den daha önce gelmesini bekliyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son onay alınan Bitcoin ETF’sinin kaydettiği başarılı rakamlara rağmen SEC, henüz Ethereum ETF için bir onay vermedi. Bitcoin ETF’lerine yeşil ışık yakılmasının üzerinden iki hafta geçti ve ticareti devam ediyor.

Kripto varlıklara dayalı ETF’ler kripto gündemini meşgul etmeye devam ediyor, ancak ilk günlerdeki heyecan azalmış durumda. Kripto yorumcuları arasında spot Bitcoin’e dayalı bir ETF’nin daha etkili olacağı görüşü hakim ve kripto varlık yönetim şirketi Grayscale, bunun peşinde. Ancak Grayscale’in SEC’ten onay alacağına dair olasılık düşük görünüyor.

Bloomberg Intelligence ise kısa süre önce bir spot bitcoin ETF’nin neden bir Ethereum ETF’den daha az olası olduğunu araştıran bir rapor yayınladı.

Ethereum ETF ethereum’leri daha gözde hale geldi

Bloomberg Intelligence, Ethereum ETF’lerinin bize Spot Bitcoin Fonlarından çok daha yakın olduğuna inanmalarının nedenlerini ortaya koydu. Bitcoin ve Ethereum ETF’lerindeki dilin neredeyse aynı olduğu göz önüne alındığında, Ethereum ETF’lerinin yakında piyasaya çıkması mantıklı geliyor. Bu şimdiye kadar piyasanın genel algısı durumunda.

Bloomberg analistleri, 2022’nin ilk çeyreği gibi erken bir tarihte bir Ethereum ETF’sinin onaylanacağını ve bunun, piyasa bir spot bitcoin ETF’si görmeden önce olacağını açıkladı. Spot bitcoin ETF, şüphesiz halihazırda ticaret yapan bitcoin vadeli ETF’lerine göre daha üstün bir ETF olacağı düşünülüyor. Ancak analistler, onayın hala düşündüğümüzden çok uzak olabileceği konusunda neredeyse hemfikir.

Ethereum ETF’leri için, yıl sonundan önce onay beklentileri yüksekti. Ancak bu, düzenleyici faaliyetlerini düzgün bir şekilde yerine getiremeyecek kadar az kadroya sahip olduğu söylenen SEC için öncelik olarak görülmüyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Bağcılar mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin