Ethereum 2.0, Bitcoin'i Geçebilir, Messari analisti tahmini
Ethereum 2.0, Bitcoin'i Geçebilir, Messari analisti tahmini

Uzmanlar ETH 2.0 için umutlu: “Fiyatı uçuracak, sistemi değiştirecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bazı kripto analistleri ve uzmanlar, kısa süre içinde piyasaya sürülecek olan ETH 2.0’ın ilk aşamasıyla büyük bir boğa koşusunun tetiklenebileceğine ve finansı dönüştürebileceğine inanıyor.

Adam Cochran: “ETH 2.0 çok büyük bir ekonomik değişim yaratacak.”

MetaCartel Ventures DAO’nun ortağı ve DuckDuckGo’da strateji geliştiricisi olan Adam Cochran, paylaştığı blog yazısında ETH 2.0’ın neden “toplumdaki en büyük ekonomik değişim olduğunu kanıtlayabileceğine” dair çeşitli argümanlar ortaya koydu.

Cochran, yüzde 3-5’lik güvenilir staking ödüllerinin, toplam arzın yaklaşık %30’u kilitlenene kadar büyük yatırımcılardan sermaye çekeceğine inanıyor. ETH’nin yakında çıkacak olan yanma mekanizması piyasalardaki arzın azalmasına katkıda bulunacak.

Cochran’ın teorilerine göre bu arz şoku, teknik analizle ilgilenmeyen perakende yatırımcılar arasında FOMO satın almasını yarataca.

Bir borsaya fiat sokmanın büyük bir baş ağrısı olduğu 2017 boğa koşusunun aksine, FOMO güçlendirilebilir çünkü yeni gelenlerin Binance gibi borsalarda fiat ile kripto satın almaları artık daha kolay.

Alex Batlin: “Fiyat artacak, sistem değişecek.”

Cointelegraph’a konuşan kripto para birimi saklama platformu Trustology’nin kurucusu ve CEO’su Alex Batlin, ETH 2.0’ın etkisinin fiyat dalgalanmalarının çok ötesine geçeceğini savundu.

Batlin, ETH 2.0’ın merkezsiz finans protokollerinin genel olarak benimsenmesini desteklemek için gereken ölçeklenebilirliği sunacağına inanıyor.

DeFi’nin gerçekten çalışması için dakikada birkaç bin işlem yapmamız gerekiyor ve tam burada oyuna ETH 2.0 dahil oluyor. Özelliklerine bakarsanız oldukça heyecan verici.

ETH 2.0 mevcut yörüngesinde devam ederse, Batlin DeFi’nin sonunda “finansın baskın mekanizması” haline gelebileceğine inanıyor.

cointelegraph

Ripple (XRP) 10 dolara ulaşabilir mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin