Coinbase borsası BUSD hakkında kritik kararını açıkladı

Uzman uyardı: Bir sonraki borsa çöküşünün adı Coinbase olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayından bu yana kripto piyasasında yaşanan çöküş sonrasında birden fazla iflas haberleri duyduk. Ayı piyasasında yaşanan çöküş ekonomik anlamda şirketleri etkiledi. Daha önceki ayı piyasasına göre büyük bütçelerin ekosistemin içinde dönmesi riski fazlasıyla artırdı. Borsalar, plaftromlar, madencilik şirketleri zor günler geçirdi.

Şimdi ise yeni bir söylenti ortaya çıktı. Bir uzman Coinbase konusunda uyardı. Diğer borsaları örnek gösteren uzman, Amerika merkezli şirketin çökebileceğini öngördü.

Business Insider, Coinbase’in ABD’deki bağlı kuruluş pazarlama programını geçici olarak kapattığını bildirdi. Üç yaratıcıya gönderilen bir e-postaya göre, kripto borsası, mevcut piyasa koşullarını ve kripto endüstrisi için olumsuz görünümü gerekçe göstererek programını 19 Temmuz’dan itibaren askıya alacak.

Coinbase CEO’su açıklama yapmıştı

Büyük bir kripto etkileyicisi ve Bitboy Crypto’nun yaratıcısı olan Ben Armstrong, takipçilerini yakın tarihin Coinbase’in iflas içinde olabileceği konusunda uyarmıştı. 6th Man Ventures’ın kurucu ortağı Mike Dudas, kripto borsasının NFT platformunu başarısız bir lansman olarak nitelendirdi ve varışta öldü.

Coinbase ayı piyasasında zorlanıyor

Amerika merkezli kripto bosa şirketi Coinbase, bağlı kuruluş programlarını piyasa koşullarını gerekçe göstererek askıya aldı. Coinbase’in hisse fiyatları, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 357$’dan mevcut 53.79$’a yaklaşık %85 oranında düştü.

Şirket, hissedarlarına yazdığı bir mektupta, ilk mali çeyrek sonuçlarının piyasa oynaklığından doğrudan etkilendiğini bildirdi. 2022’nin ilk çeyreğinde 430 milyon dolarlık mali zarar bildirdiler. Platformdaki işlem hacmi ve varlıklar önemli bir düşüş yaşadı.

Coinbase Binance ile sıkı rekabette

Coinbase, FTX ve Robinhood gibi diğer merkezi borsalarla sıkı rekabette. Özellikle de Binance ile ülke içinde kıyasıya yarış var. 

Küresel kripto borsası Binance’in ABD merkezli şubesi Binance.US, kısa süre önce sıfır ücretli Bitcoin spot ticaret müjdesini vermişti. Coinbase ise, 3,99$ gibi yüksek bir spot işlem ücretine sahip.

coinbase


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin