Alchemix’ten den fon toplama turu geldi – işte ayrıntılar
Alchemix’ten den fon toplama turu geldi – işte ayrıntılar

Uzman gözüyle 2019 yılının en iyi kripto borsası nasıl seçilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para pazarı artıyor. 2018’in çoğu bölümünde kripto para alanında düşüş hâkimdi. Ancak bu yılın başından itibaren piyasaların yükselen bir trende girdiğini görüyoruz. Piyasanın bu yükseliş trendi, hevesli kripto para traderlerini her zamankinden daha fazla bir şekilde piyasalara çekiyor. Çoğunluğa katılmak istemez misiniz? Dijital varlıklara yatırım yaparken, kripto işlemlerinizi yürütmek için bir platforma veya bir kripto para borsasına ihtiyacınız var. Kripto para birimlerinin yükselen popülaritesi ile birlikte, son zamanlarda borsaların mantar gibi çoğaldığını görüyoruz. Ancak, hepsi güvenli ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlayacak bir ticaret deneyimi garanti edemez. Aşağıdaki içeriğimiz, bu yıl en sağlam ve en güvenli kripto borsası seçimi için en iyi ipuçlarını sunuyor.

Karşılaştırmalı analiz

İnternette karşılaştığınız ilk kripto para borsasında işlem yapmaya başlamanız akıllıca olmaz. Bir borsaya kayıt olmaya karar vermeden önce en az 4-5 borsayı içeren bir karşılaştırma analizi yapılması son derece önemlidir. Borsaların düzenleme durumunu, piyasa itibarını ve her borsanın aldığı kullanıcı referanslarını kontrol etmelisiniz. Uzun bir memnun trader listesi ile desteklenen kurumların en saygınına odaklanın. Bir borsa yasal düzenleyici onayı almışsa, web sitesinde veya white paper’inde bir yerde bunu gururla ilan eder. Ancak seçtiğiniz borsada böyle bir söz görmüyorsanız, bunu bir uyarı olarak algılayın.

Güvenliği ön planda tutmak

Kripto para borsalarına düzenlenen siber saldırılar yeni bir şey değil ve önde gelen borsaların bazılarının bu tarz saldırılara maruz kaldıklarını gördük. Bir borsa hacklendiğinde, bundan en çok etkilenenler hiç şüphe yok ki kullanıcılardır. Bu nedenle, birinci sınıf güvenlik sunan ve bu konuda son derece katı kurallara sahip olan bir kripto para borsası araştırın. Seçtiğiniz borsa, varlıklarının çoğunu soğuk cüzdanda saklamalıdır. Örneğin, Decoin, optimum güvenliği sağlamak için kripto varlıklarının yüzde 97’sini soğuk cüzdanlarda depolayan ve popülerliği her geçen gün artan bir kripto para borsasıdır. Geriye kalan yüzde 3 varlık ise sigorta tarafından güvence altına alınmıştır.

İşlem ücretleri

Kendi tokeni olan bir kripto para borsası seçmek de önemli bir kriterdir. Çünkü bu tür borsalar genellikle borsa tokenine sahip olan kullanıcılara indirimli işlem ücretleri sunar.

Kripto borsası tarafından desteklenen tokenler

Ethereum ve Bitcoin gibi kripto paralar tüm borsalar tarafından desteklenir. Ancak bir grup altcoin de son zamanlarda gelecek vaat etmeye başladı. Bu nedenle, seçtiğiniz borsanın yeni güçlü altcoinleri de desteklediğinden emin olun.

24 saat destek

Seçtiğiniz kripto para borsasının acil durumlarda yanınızda olacağından emin olun. Dünya çapında 7/24 destek sunan tanınmış borsalara bakmanız sizin yararınıza olacaktır.

Decoin web sitesini hemen buradan ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin