İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Uzman görüşü: Kripto piyasası yeniden toparlanacak ve Ethereum yükselecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası şu anda bir mola veremiyor gibi görünüyor. Bitcoin fiyatının 4.300 doların üzerine çıktığını gören yükseliş momentumunu takiben, piyasadaki fiyatlar bir kez daha düştü. Bu durum BTC’nin 4.000 dolar eşiğinin hemen üzerinde dalgalanmasını sağladı.

Ian Mcleod: “Ethereum 2019 olsa da parasal hareketi görecek.”

Ethereum yıl başından bu yana değerinin %80’den fazlasını kaybetti. Birçok insan şüphe duysa da tanınmış kripto uzmanı Ian McLeod, 2019’a geçerken ETH’nin pozitif finansal harekete geçmesi bekliyor. Ian Mcleod konuya yönelik şunları söylüyor:

2018 yılı sonuna kadar Ethereum’un 500 dolar seviyesine ulaşmasını bekliyorum ve 2019’da yukarı yönlü bir seyir izleyeceğimizi düşünüyorum. Bitcoin’inbeş yıl içinde Etherum’a olan üstünlüğünü kaybetmesini bekliyoruz.

İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Kripto piyasası hafta sonu 12 milyar dolar sildi

Son 24 saat boyunca, küresel kripto para piyasası 12 milyar dolar kaybetti. Bu düşüş, Bitcoin’in en sonunda yazım sırasında 4.031 dolarlık bir fiyat noktasına yerleşmeden önce değer kaybetmeye başladığı anda görüldü. Benzer bir şekilde, XLM, BCH, LTC gibi diğer üst kriptoların  da hafta sonu %5’in üzerinde kayıplara şahit olduklarını belirtmek gerekiyor.

CoinCorner CEO’su: “Endişeye gerek yok, piyasa yeniden toparlanacak.”

Küresel yatırımcı topluluğu, son kripto saldırılarının ardından paniğe kapılmış olsa da bu alanı daha geniş gözlü bir lensle görenler var. Örneğin, yakın zamanda bir röportajda kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcı CoinCorner’in kurucusu ve CEO’su Danny Scott, son birkaç yıl içinde toplanmış olduğunu istatistiki bilgilere dayalı olarak piyasadan emin. Danny Scott önümüzdeki 6 ila 12 ay içinde piyasanın yeniden toparlanacağını belirtiyor.

Sadece bu da değil Scott ayrıca, bugünün “sözde” finans uzmanlarına inanılmayacaksa, Bitcoin’in “zaten 300’den fazla kez öldüğünü” söylüyor. Danny Scott konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu ayın Bitcoin’in fiyat düşüşünden endişe duymuyoruz. Bitcoin’in 10 yıllık kısa tarihine baktığımızda, fiyat dalgalanmaları yaşanıyor. Sektörün hala çok genç olduğu düşünüldüğünde bu beklenecek bir şey. Örneğin, 2013’te fiyatın sadece 14 gün içinde yüzde 49,88 oranında düştüğünü gördük. Bu, son iki hafta boyunca yaşadığımızdan daha büyük bir düşüş.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin