Rapor: ''Bitcoin yeni bir ralliye kadar bu seviyelerde işlem yapacak.''
Rapor: ''Bitcoin yeni bir ralliye kadar bu seviyelerde işlem yapacak.''

Uzman Görüşü: Bitcoin geri çekilebilir ancak güçlü dönecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), uzun vadeli destek almaya devam ediyor. Uzmanlara göre kripto para, buradan biraz daha geriye çekilebilir ancak sonra BTC hemen geri dönecek.

Bitcoin fiyatı mücadeleye devam ediyor ve yeni bir ralliye bakıyor

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, boğalar BTC’nin Mart ayının sonunda toplanmaya başlamasına destek verdiğinden beri aktif. Analistlere göre fiyat, uzun vadeli desteklere bağlı kalmaya devam ettikçe kendisini yeni bir ralli içinde bulabilir. BTC/USD paritesi şu anda 5.304 doların aşağısında işlem görüyor ancak kripto para birimi güne iyi başladı. Kripto para birimlerinin kralı olarak anılan Bitcoin, 240 dakikalık grafikte, Mart ayının sonundan beri azalan trend çizgisi desteğine bağlı kalıyor.


BTC/USD paritesinin 240 dakikalık grafiği

Aynı zamanda, geçmişte birkaç kez bahsedildiği gibi BTC, yakın zamanda boğalara biraz daha güç vermesi gereken yükselişli bir boğa teknik modeli olan Gold Cross’un eşiginde görünüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 1 oranında düşüşle 5.280 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 93 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin yazım sırasında piyasa değeriyle 13 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin