Bitcoin artacak mı?
Bitcoin artacak mı?

Uzmanlar, Bitcoin için Nisan ayı beklentilerini açıkladı: Tekrar yükseliş görecek miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çarşamba günü Wall Street açılışında, Bitcoin’in (BTC) bir aydan kısa bir süre içinde ikinci kez 44.000 doların altına düştüğünü gördük. 12 günlük işlem süresinin sonunda, BTC/USD, ayın zirvesinden neredeyse %7 düşüşle 43.801 doları gördü.

Bitcoin, Nisan ayında tekrar yükselişe geçebilir

MicroStrategy ve Terra, artış için olumlu bir katalizör görevi görmeleri beklenen mücadeleye yeni katılmıştı, ancak uzmanlar BTC fiyatının bir sonraki olası itici gücü olarak makroekonomik konulara daha fazla odaklandı.

ABD Fed, “agresif” bilanço indirimlerinin Mayıs ayında başlayacağını söyleyerek”kolay para” politikasının sona erdiğinin sinyalini verdi. Birçok kişi bu durumun riskli varlıklara olan talebi zedeleyeceğinden endişe ediyor. Yurt dışında enflasyonist baskılar devam ediyor ve Euro Bölgesi’nde yıllık üretici fiyatları enflasyonu Şubat ayında %31’in üzerinde rekor seviyeye ulaştı. Önümüzdeki yıllarda enflasyon Rusya-Ukrayna olaylarının öncesinde görülenlerden çok daha yüksek olabilir.

Fed politikası korkutsa da enflasyon küresel artışını sürdürürse BTC’ye yarayabilir

Titrek piyasada analistler Bitcoin için de farklı düşüncelere sahip. Yatırımcılar ve uzmanlar, genel bir yön eksikliği nedeniyle en büyük kripto para biriminin bir sonraki hareketini bekliyor. İyimser Twitter hesabı CivEkonom, daha fazla kazanç için olası bir hedef olarak 54.000 $’lık bir CME vadeli işlem açığını gösterdi.

Ünlü analist Crypto Rover, Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamayı geçme çabasının önemini vurguladı. Bunun önemli fiyat artışlarına yol açtığı geçmişteki örnekleri aktardı. Analistlerin beğenisine rağmen, MicroStrategy’nin yaklaşık 4.000 BTC aldığı haberi piyasada kalıcı bir etki yaratmadı. Ancak analistler, Bitcoin’in Nisan ayında yükselmesini beklemeye devam ediyor.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin