EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

Uzman analistten 2020’nin en iyi kripto para birimleri tahmin listesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Trader Cobb Crypto Podcast’in ev sahipliğini yapan ünlü analist Craig Cobb, 2020’nin en iyi kripto para birimleri üzerine bir tahmin listesi paylaştı.

Cobb, BTC’nin önümüzdeki sene yatay bir seyir izlemesini beklediğini ve altcoinlere yükselmeleri için yeterli alan vermesini umduğunu söyledi.

Craig Cobb’un, 2020’nin en iyi kripto para birimleri tahmin listesi

1- Matic

Cobb, bu yıl %300’den fazla artan Matic’i takip ettiğini söyledi.

Matic, geliştiricilerin merkezsiz uygulamaları hızlıca dağıtmalarına ve çalıştırmalarına yardımcı olmayı amaçlayan bir Blockchain ölçeklenebilirlik platformunun yerel kripto parası.

2- Fetch.ai

Cobb ayrıca, karmaşık hesaplamaların çözülmesine yardımcı olmak için tasarlanan yapay zeka ile geliştirilmiş bir Blockchain olan Fetch.ai’nin yerel tokenini izlediğini ifade etti.

3, 4 ve 5: Digitex, Enigma, Ripio

Cobb, Digitex Vadeli İşlemleri, Enigma ve Ripio Credit Network fiyatlarının 10-30 günlük hareketli ortalamaya geri dönmesini ve “beşik bölgesi” olarak adlandırdığı bir alım bölgesine girmesini umduğunu söyledi.

6- TNT

Ayrıca, Tierion’un yerel kripto para birimi olan TNT, herhangi bir veriyi, dosyayı veya iş sürecini doğrulamak için bir Blockchain oluşturuyor. Cobb bu kripto paranın da takipçisi.

7- Raven Coin

Buna ek olarak Cobb, varlıkların bir partiden diğerine verimli bir şekilde aktarılmasını kolaylaştıran bir Blockchain olan Raven Coin’den bir kopuş beklediğini söyledi.

Altcoin öneren birçok trader’a rağmen, bu kripto para birimleri çoğu spekülatif ve son derece riskli varlıklardır. Altcoinlerin çoğunluğu, 2017 yılının sonlarında tüm zamanların en yüksek seviyelerinden elde ettikleri değerin yaklaşık %90’ını veya daha fazlasını kaybetti ve bu da büyük finansal kayıplara neden oldu.

Kripto araştırma firması Messari’den gelen verilere göre, bir sonraki kripto pazarındaki boğa koşusu sırasında tüm altcoinlerin yaklaşık %80’inin tüm zamanların en altında kalması bekleniyor.

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin