Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F
Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F

Uzman analist: “Bir göstergeye göre Bitcoin fiyatı seneye 400 bin dolar olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PlanB isimli tanınan bir analiste göre Bitcoin, 2021’de 400 bin dolara ulaşabilir.

Madenci kapitülasyonuna bağlı bir fiyat tahmin aracından yararlandığını ifade eden analist, BTC performansının 2021 baharında bir kupa kalıbı oluşturmaya doğru gidiyor.

Birkaç haftadır 10 bin dolar seviyesinin üstünde tutunmaya çalışan ancak her seferinde dört haneli fiyatlara düşen Bitcion, bir kez daha yeşillere büründü. Haberin yazıldığı esnada BTC fiyatı son 24 saatte %4,56 değer kazanmış durumda ve 10 bin 130 dolar.

PlanB’nin tweetlediği aşağıdaki grafik, mevcut fiyatın zamana göre taban fiyat üzerinden oranına (3,7 bin dolar – Aralık 2018) dayanıyor ve madencilik zorluğu ile temsil ediliyor.

Grafikte, her biri mevcut fiyat/alt fiyatın düşük bir oranına karşılık gelen düşük madencilik zorluğu ile başlayan dört ayrı döngü gösteriliyor.

Her durumda, oran, yaklaşık 120.000 – 140.000 blokta pik yapana kadar madencilik zorluğuna paralel olarak artıyor. Bununla birlikte madencilik zorluğu gittikçe zorlaştıkça oran da düşüyor.

newsbtc

Bitcoin golden cross sonunda görüldü: Yüzde 150 artış kapıda olabilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin