2015'ten beri uyuyan Ethereum balinası gözünü açtı! İşte portfolyosu
2015'ten beri uyuyan Ethereum balinası gözünü açtı! İşte portfolyosu

2015’ten beri uyuyan Ethereum balinası gözünü açtı! İşte portfolyosu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whale Alert’in Twitter hesabından yaptığı bir paylaşıma göre, 5,1 milyon dolar değerinde 1.947 ETH içeren hareketsiz bir Ethereum cüzdanı 2015’ten beri ilk kez etkin hale geldi.

2015’te bu miktarda ETH’nin sadece 2.336 dolar olduğu düşünüldüğünde, yukarıda belirtilen adresin sahibi, %220.799 gibi devasa bir kâr elde etti.

Birinin bu kadar yüksek düzeyde inanca sahip olup olmadığı veya sadece tozlu eski bir cüzdan mı keşfettiği belli değil. Sahibinin kripto servetine erişimini kaybettikten sonra sonunda Ether’inin kilidini açmayı başarmış olması da mümkün.

Ethereum’un yıllar içindeki yükselişi

İkinci en büyük blok zinciri olan Ethereum, projenin gelişimini finanse etmeyi mümkün kılan 18 milyon dolarlık bir kitlesel satışın ardından interneti merkeziyetsizleştirmek için 2015 yılında piyasaya sürüldü. Proje ilk olarak Ocak 2014’te bir Bitcoin konferansı sırasında kurucu ortak Vitalik Buterin tarafından duyuruldu.

Kripto para birimi, o zamanlar, satış baskısı nedeniyle 0,68 dolara düşmeden önce Kraken borsasında 2,77 dolardan işlem görüyordu.

Zorlu başlangıca rağmen, Ethereum hızlı bir büyümeye tanık oldu ve 2017’nin ilk kripto para arz patlaması sırasında fiyatı 1.400 dolara ulaşarak popülaritesi patladı.

ETH tokeni, 2021’de muazzam bir fiyat rallisine tanık olmadan önce 2018 ayı piyasası sırasında 85 dolara kadar düştü. Kripto para birimi, merkezi olmayan finans sektöründeki muazzam büyüme ve takas edilemeyen tokenlerden (NFT’ler) faydalanarak büyümeyi sürdürdü.

Ethereum, 10 Kasım 2021’de ATH’si olan 4.878 dolara ulaştı. Fiyatı şimdi %44’lük bir düzeltme ile 2.744 dolara geri çekildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin