Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

Usta trader’dan yepyeni Bitcoin ve Ethereum tahminleri geldi: “Bu seviyelere dikkat!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para trader ve analisti Michaël van de Poppe geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in bir sonraki fiyat hareketi hakkında bir güncelleme yaptı. Poppe, takipçilerine BTC’nin şimdilik dibe vurmuş olabileceğini söyledi.

“Bitcoin yükselişine devam edebilir.”

Yakın tarihli bir YouTube videosunda konuşan Van de Poppe, Bitcoin’in geçen hafta fiyatının 44.000 dolara düşmesinin ardından büyük olasılıkla göreceli olarak dibe vurduğunu iddia etti. Kripto trader’ı, BTC’nin takip eden rallide 50.000 doların üzerine çıkacağını tahmin etti.

Poppe şunları söyledi:

44.000 dolarlık son düşük seviye tekrar test edildi ve sıçradık, bu da muhtemelen buradaki yeşil bölgeden satın alma baskısı alacağımız anlamına geliyor. Dolayısıyla, böyle bir model oluşturduğumuz geçici bir düşük aşamaya giriyor olabiliriz.

Van de Poppe, geri dönüşün ardından BTC’nin önümüzdeki haftalarda 54.000 dolara yükseleceğini, ardından bir miktar durgunluk ve başka bir fiyat düşüşü ile sonuçlanacağını tahmin etti. Sonunda, popüler trader Bitcoin’in uzun vadede yükseliş yönünde “hareket etmeye devam edeceğini” söyledi.

Düşüş ihtimali göz ardı edilmemeli

Van de Poppe, BTC için olumlu bir görünüme sahip olmasına rağmen, takipçilerinin Bitcoin desteğinin başka bir fiyat düşüşü sırasında bozulabileceği ve BTC’nin yüzde 20 daha düşmesine yol açabileceği konusunda uyardı:

“Az önce tartıştığımız bu seviyeyi tutamazsak, veya 45.000 doları tutamazsak, 37.000 ila 40.000 ABD dolarına bakacağım.”

Üretken trader Ethereum’da da yükseliş öngörüyor, ancak grafiğinin kısa vadede Bitcoin’den daha kötü göründüğünü belirtti. ETH’nin 1.500 dolarda kritik bir direnç bölgesi kurduğunu, ancak 1.700 – 1.800 dolara yükselebileceğini söyledi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin