Jim Cramer'den yatırımcılara Dogecoin uyarısı
Jim Cramer'den yatırımcılara Dogecoin uyarısı

Usta isimden Dogecoin yatırımcılarına çok kritik uyarı! “Dinlemeyen kaybeder”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CNBC’nin “Mad Money” programının sunucusu Jim Cramer, yatırımcılara popüler kripto para Dogecoin hakkında bir uyarı yaptı. Cramer, DOGE’yi “yakında düzene girecek bir menkul kıymet” olarak görüyor.

“Lütfen Dogecoin’e dikkat edin”

66 yaşındaki TV sunucusu, kripto endüstrisindeki duruşunu sık sık değiştiriyor. Geçen yıl, servetinin bir kısmını Bitcoin ve Ethereum’a ayıran Cramer, maaşını Bitcoin üzerinden almak istiyordu.

Birkaç ay sonra, Çin baskısı dijital varlık piyasasında büyük bir fiyat düzeltmesine neden oldu ve Cramer neredeyse tüm BTC’lerini sattı. Sonrasında ETH’ye geçti. Ancak sonrasında ikinci en büyük kripto para biriminin güçlü bir savunucusu olmadığını kabul etti ve Ethereum fiyatı arttığında pozisyonlarını satma sözü verdi.

Yakın tarihli bir tweet’te Amerikalı sunucu, başka bir kripto para birimi olan Dogecoin hakkında iyi duygulara sahip olmadığını açıkladı. Yatırımcıları, para birimi değil menkul kıymet haline geleceği için DOGE ile uğraşırken dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca ABD mali düzenleyicilerinin DOGE’yi kendi kapsamına alacağını öngördü.

Elon Musk ile Dogecoin arasındaki ilişki kuvvetleniyor

Cramer ve diğer birçok kişi Dogecoin’e karşı görüş bildirmiş olsa da DOGE, kripto alanındaki en popüler varlıklardan biri haline geldi.

DOGE’nin en önemli destekçileri Tesla’nın CEO’su Elon Musk ve Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban. Musk, DOGE’yi Twitter hesabındaki değerlerini defalarca kez övdü ve fiyat bu açıklamalardan sonra fırladı. Birkaç gün önce Tesla’nın da DOGE’yi kabul edeceğinin açıklanmasının ardından Elon Musk ve Dogecoin arasındaki ilişki daha da kuvvetlendi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin