Usta analistten Bitcoin için “destansı boğa” tahmini
Usta analistten Bitcoin için “destansı boğa” tahmini

Usta analistten Bitcoin için “destansı boğa” tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yatırım fonu Ikigai’da üst düzey bir nicel araştırmacı, Bitcoin’in 2019 rallisinin henüz bitmediğini söyledi.

Hans Hauge: Bitcoin’in destansı 2019 rallisi henüz bitmedi

Hans Hauge’e göre, uzun vadeli sahipleri tarafından zaman içinde satılan BTC miktarının analizi, lider kripto paranın şu anki döngüsünde henüz zirveye ulaşmadığını gösteriyor:

Bitcoin rallisinin üst kısımları, koyu kırmızı bir Düzeltilmiş İkili BDD kümesi ile açıkça tanımlandı. Bu gerçekleşene kadar en tepede değiliz. Kamuoyu burada kilit öneme sahip çünkü bu kırmızı kümelenme kalabalığın varsayımından kaynaklanıyor ve kendi kendine yetiyor (yansıma).

Aksine, Hauge, sayıların pazarda büyük miktarda birikim gösterdiğini söylüyor:

Aslında, son zamanlarda oldukça fazla bir birikim oldu (ya da yıkım eksikliği). Birkaç kişi her zaman kısa vadeli kar elde edecek, ancak bu herhangi bir pazarda olması beklenen bir durum. Uzun vadeli düşünürsek güçlü ralli devam ediyor.

Korku ve Açgözlülük Endeksi’ne göre, kripto duyarlılığı korku bölgesinde kalıyor

Alternative.me’deki Korku ve Açgözlülük Endeksi’ne göre, kripto duyarlılığı korku bölgesinde kalıyor. Endeks Perşembe günü 5’in en düşük seviyesine düştü ve yatırımcıların fiyatın düşmeye devam edeceğini düşünmesi nedeniyle “son derece korkutucu” bir sonucu yansıttı. Endekse göre, aşırı korku çoğu zaman  piyasanın aşırı satın alındığını gösteriyor. Şu anda, Korku ve Açgözlülük sayısı geri döndü, ancak yayınlanma anında 33’te korku bölgesinde kaldı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin