2022’de üst düzey performans göstermesi beklenen 4 kripto para
2022’de üst düzey performans göstermesi beklenen 4 kripto para

2022’de üst düzey performans göstermesi beklenen 4 kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) kripto paralar arasında 2021 yılında durdurulamaz görülüyordu. Geçen sene bu zamanlar SOL 85 milyon dolarlık piyasa değeri ile kripto listelerinde 120. sırada yer alıyordu. Yazım sırasında, ise 54 milyar dolar piyasa değeriyle beşinci sırada yer alıyor. Yılın başından bu yana %11.000’in üzerinde büyüme kaydetti.

Tüm bunların yanı sıra 2022 yılında Solana fiyatının Ethereum fiyatını geçip geçmeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Aşağıda ise bu sene yüksek performans göstermesi ve Solana gibi önemli büyüme kaydetmesi beklenen kripto paralar yer alıyor.

Solana’ya potansiyel olabilecek kripto paralar!

Solana gibi potansiyel büyüme kaydedebilecek kripto paralar aşağıda yer alıyor. Birçoğu Solana’nın diğer platformlardan daha merkezi olduğunu söylüyor. Sorun, Solana’nın ağında bir düğüm çalıştırmanın benzer akıllı sözleşmeli kripto ekosistemlerine göre daha maliyetli olması, bu da daha az düğüm olduğu ve sistemin bazılarının istediği kadar merkezi olmayan olmadığı anlamına geliyor. Ancak Solana çözümler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Eylül ayında, Solana ağı 17 saat boyunca kapalıydı ve bu durum fiyata etki etti. Solana, Ethereum kadar yol testi yapılmadı ve daha fazla sorun yatırımcının güvenini bozabilir. 2022 yılında Solana gibi benzer yükselişler kaydedebilecek kriptolardan bazıları:

Cardano (ADA)

Solana, bu yılın başlarında Cardano’yu geride bıraktı, ancak piyasa değeri açısından bu iki en iyi kripto arasında çok önemli bir fark yok. Cardano’nun gelişime yönelik yavaş ve istikrarlı yaklaşımı bazı yatırımcıların güvenini sarstı. Bununla birlikte, önemli kripto para olan ADA’nın teknik sorunlardan etkilenme oranı oldukça düşük.

Cardano, gelişmekte olan dünyadaki çeşitli hükümetler ve kuruluşlarla da ilişkiler kurmuştur. Bu, gerçek dünya çözümleri sunmak için iyi bir konumda olduğu anlamına gelir. Kurucu Charles Hoskinson, Cardano’nun 2022 yol haritasını belirlediğinde, çeşitli yeni projelerin başlatılmasının yanı sıra Afrika’daki birçok insana merkezi olmayan finans hizmetleri getirme potansiyeline söz verdi.

Cosmos (ATOM)

“Blockchain’lerin interneti” olarak adlandırılan Cosmos, farklı blockchainler arasında iletişimi sağlıyor. Şu anda, örneğin Solana’da Ethereum ağı üzerine kurulu tokenleri kullanmak zor olabilir. Bu, endüstri geliştikçe birlikte çalışabilirlik çözümlerinin öneminin artacağı anlamına geliyor.

Solana’yı geçmek için gereken kazanç yüzdesi: %685 olması gerekiyor.

Sandbox (SAND)

Popüler metaverse tokeni Sandbox, bu yıl zaten olağanüstü getiriler elde etti. Ark Invest’ten Cathy Wood, metaverse’nin trilyonlar değerinde olacağını düşünüyor.

Sandbox son üç ayda %850’nin üzerinde ve yılın başlangıcından bu yana %16.000’in üzerinde büyüme kaydetti. Bu nedenle spekülatörler tarafından yukarı itilmesi ve bir düzeltme yapılması için iyi bir şans var. Bununla birlikte, meta veriye olan ilgi artarsa SAND bu sene Solana’ya rakip olabilir.

Livepeer (LPT)

Livepeer, blockchain teknolojisinin kullanımında yükselen bir eğilimi örnekliyor. Kullanıcılar, kullanılmayan bilgisayar işlem güçlerini ağa katkıda bulunarak LPT tokenleri elde edebiliyor.  Bu, Livepeer’ın pahalı altyapıya bir servet harcamadan video akışını destekleyebileceği anlamına geliyor. Müşteriler daha ucuz videolar elde eder ve Livepeer katkıda bulunanlar LPT ödülleri kazanabilir.

Solana’ya yaklaşmak istiyorsa Livepeer’ın kat etmesi gereken uzun bir yol var. Piyasa değerine göre 3. Sırada yer alan kripto para Solana’nın listelerde oturduğu yerden çok uzakta değil. Bu tür bir uygulama, 2022 yılında izlenmesi gereken bir trend olabilir. Tüm bunlar göz önüne alındığı zaman 2022 yılının piyasa için iyi geçeceği düşünülüyor.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin