USDC poloniex
USDC Poloniex ile yükselmeye devam ediyor... Borsa altı çiftini daha ekliyor

USDC Poloniex ile yükselmeye devam ediyor… Borsa altı çiftini daha ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs destekli kripto para borsası Poloniex, Circle’nin stabil coini USDC için altı yeni işlem çifti eklediğini açıkladı.

Kripto borsasının yenilikçiliğe olan bağlılığı ve müşterilere yeni alım satım yolları sağlama vaadinin bir parçası olarak stabil coin USDC için artık yeni kripto çiftleri listeliyor. Buna göre; Poloniex borsasında artık USDC’nin XRP, Monero (XMR), Staker (STR), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC) ve ZCash (ZEC) olmak üzere 6 yeni kripto para ile işlem yapılabilmesi sağlanacak.

Ayrıca, yukarıda belirtilen çiftlerin alım satımında 30 Kasım’a kadar hiçbir işlem masrafı alınmayacak.

USDC’nin kripto borsalarında kabulü her geçen gün artıyor

USDC, 27 Eylül tarihinde Bitcoin (BTC), Tether (USDT) ve Ethereum (ETH) işlem çiftleri ile kripto borsasına eklenmişti. Poloniex, bu hamlesi ile USDC’nin büyümesine destek olan son kripto para borsası oldu.

Geçtiğimiz Cuma günü ise Binance, stabil coin USDC’nin Bitcoin (BTC) ve Binance Coin’e (BNB) karşı işlem yapılabilmesi için platform listesine eklediğini açıklamıştı. Binance’nin duyurusu öncesinde de KuCoin, OKEx ve Liquid de coini platformlarına ekleyen kripto para borsalarıydı.

USDC dolar karşı primli hareket ediyor

Circle’nin stabil coini şu anda, son 24 saatte yaklaşık yüzde 1’lik bir düşüş ile  1,01 dolar seviyesinde işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre USDC’nin piyasada 144.865.326 dolar sermayesi bulunuyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin