USC

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan stablecoin USC ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stablecoin piyasası USDT tarafından domine edilse de uzun vadede bu kripto para için özellikle rezerv fon ve şeffaflık konusunda pek çok şüphe söz konusu. Düzenlenmiş bir stablecoin talebi karşısında, USC (ABD doları tokeni) de rekabete katıldı ve sadece Blockchain’deki fiat ve transfer değerini değil, kendini aynı zamanda Blockchain ödemelerindeki büyük geleceği de keşfetmeye adadı. Bu bağlamda, bu yeni para birimi Türkiye pazarında iddialı bir plan öneriyor.

USC, Çin merkezli New Fintech Group (08255.HK) tarafından kurulan çok uluslu bir Blockchain yatırımcı ve inkübatör olan Singapur merkezli USC SG firması tarafından yayınlandı. USC çekirdek ekibi finans, ödeme ve fintech gibi zengin deneyimlere sahip.

USC’yi diğer stablecoinlerden ayıran temel fark ne?

USDT ile karşılaştırıldığında, USC daha şeffaf ve daha kolay denetlenebilir. Şimdiye kadar, dolaşımdaki toplam USC sayısı 3 milyon civarında ve UOB Singapur’da ayrılan ABD dolarına 1:1 oranında sabitlenmiş durumda. Rezerv fonu, açıklanacak denetim raporu ile profesyonel üçüncü taraflarca düzenli olarak denetlenecek. Halihazırda USC, BitAudit ve IBATA tarafından denetleniyor.

Tekli Blockchain’e dayanan diğer stablecoinlerden farklı olarak USC, kullanıcıya 7/24 borsa ağ geçidi vermek için likidite ve kullanılabilirliği artıracak olan Ethereum, Achain ve EOS üzerine yerleştirildi. USCpay adlı çekirdek ürün, güvenli ve kullanıcı dostu olan merkezi olmayan bir Blockchain ödeme aracı olarak geliştirildi.

Türkiye pazarı, USC için büyük önem taşıyor

Türkiye pazarı; büyük nüfus, geniş akıllı telefon kapsama alanı, gelişen elektronik ödeme pazarı ile öne çıkıyor, dolayısıyla USC’nin küresel stratejisinde önemli bir rol oynuyor. Bugün itibarıyla USC, Türkiye’nin en büyük kripto para borsası olan Sistemkoin’de işlem görüyor ve Akbank ile İş Bankası gibi büyük Türk bankalarıyla iş birliği kurmuş durumda.

USC, Türkiye’deki yeni fintech şirket siciline başlıyor ve yasal hale gelmek için ödeme lisansı ve elektronik fiat lisansı için başvuruda bulunacak. Bu bağlamda şirket, Türkiye’de uzun vadeli ve istikrarlı bir operasyon gerçekleştirmeye karar verdi.

USC, kendini ilk günden itibaren bir ödeme devrimini hayata geçirmeye adadı. Halihazırda kripto para, dört kıtada 9 borsada işlem görüyor ve Doğu Avrupa, İsviçre, Türkiye vb. ülkelerde uzun vadede var olmayı amaçlıyor.

 

USC

Web SitesiWhitepaper

FacebookTwitterTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin