Uphold, xrp, ripple, kripto para, kripto para haberleri
Uphold Ripple

Uphold, Ripple’ı desteklemeye başladığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digital ödeme startup’ı Uphold, çarşamba günü yaptığı açıklamada Ripple’in XRP kripto parasını desteklemeye başladıklarını duyurdu. XRP artık Uphold’da, Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash ile alım satım yapılabilecek.

Başkan yardımcısı J.P. Thieriot, Twitter’da yayınladıkları “eklenmesi istenen kripto para” anketinde Ripple’ın 12 binden fazla oy aldığını ve toplam oyların %51’ine sahip olduğunu söyledi.

Ayrıca Ocak ayında eski Ripple baş risk sorumlusu Greg Kidd’den gelen 57,5 milyon dolar yatırım ile şirket bir ay sonra mobil ticaret platformu Cortex MCP’yi satın almıştı.

Uphold bir süredir Ripple’ı listelemek için uğraşıyor

Thieriot yaklaşık 1 aydır XRP’nin entegresi ile uğraştıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“İç sipariş defterimiz olmadığı için genel olarak sistemimizle ticaret yapabileceğimiz karşı tarafları bulmak zorundayız. Üçüncü bir taraf ile bir entegrasyon yaratmak zorundayız. Bunun için XRP ile tamamen yeni bir Blockchain yarattık.”

Şimdi XRP için herhangi bir komisyon olmadan alım satım yapılabilir. 23 fiat para ve 7 kripto para birimi ile değişimi yapılabilecek. Uphold’a göre bir sonraki aşamada, Ripple ağının kendisi ile entegre olmayı, doğrudan para yatırma ve ana ağ üzerinden para çekme işlemlerini sağlayacaklar. Şirket bunun önümüzdeki birkaç hafta içinde uygulamaya konması gerektiğini söyledi.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin