Upbit gelecek ay Singapur’da kripto borsası açacak
Upbit gelecek ay Singapur’da kripto borsası açacak

Upbit gelecek ay Singapur’da kripto borsası açacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore kripto borsası Upbit’in işletmecisi olan Kakao’nun bağlı şirketi Dunamu, gelecek ay Singapur merkezli bir kripto borsası açmayı planlıyor. Upbit ile ilgili haber, 19 Eylül’de yerel haberde yer aldı.

Upbit, Şubenin zaten açıldığını ama gelecek ay hizmete gireceğini söylüyor

Habere göre Dunamu, Asya pazarında genişlemeye yönelik aktif baskısının bir parçası olarak, şubat ayında Singapur’da zaten bir şube kurdu. Firma verdiği demeçte, borsanın ekim ayı başından itibaren hizmete gireceğini söyledi.

Şube açılışında Singapur’un Blockchain teknolojisini desteklemesi etkili oldu

Mevcut Singapur Şubesi’nin başkanı Kim Kook-hyun şöyle diyor:

Singapur, Blockchain teknolojisini proaktif olarak desteklediği için ulusumuz ile olan ilerleyişimiz çeşitli ilgili projelere liderlik etme ve küresel rekabet gücüne sahip olma şansını güvence altına almamıza yardımcı olacaktır.

CoinMarketCap’e göre, borsanın işlem hacimlerinde % 53.6 dalgalanma  gösteren bir artış görüldü. Borsa, dünya çapında en büyük onuncu kripto borsası oluyor. Ayrıca 24 saat boyunca 241 milyon dolarlık işlem görüyor.

Daha önce bildirildiği gibi, Kakao’nun son yarı yıllık raporu, Upbit’in aşağı yönlü küresel kripto pazarlarına 2018’in üçüncü çeyreğinde 100 milyon dolarlık bir kâr göndermesine karşı olduğunu gösterdi.

 

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin