Listeleme kuralları Nasdaq gibi borsalarda çok katı uygulanıyor
Listeleme kuralları Nasdaq gibi borsalarda çok katı uygulanıyor

Upbit CEO’su: “Kripto para borsalarının listeleme kuralları gözden geçirilmeli.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Upbit borsası CEO’su Lee Sir-goo, kripto platformlarının kripto para listeleme kurallarının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti. Çoğu borsanın listeleme kuralları yatırımcı güvenliğinin düşünmemektedir

Listeleme kuralları Nasdaq gibi borsalarda çok katı uygulanıyor

Lee, Coinwire ile yaptığı konuşmada, Nasdaq gibi hisse senedi piyasalarının, yatırımcıları potansiyel mali sıkıntılardan korumak için borsada nelerin listelendiğine ve işlem yapabileceklerine dair katı kurallar uyguladığını söyleyerek şunları ekledi:

Bugün dünya çapında 20.000’den fazla kripto para var. Listeleme ücreti ödendiği sürece herhangi bir kripto para listelenebilir. Ancak, kripto borsasının rolü, kullanıcıların en iyi yatırım fırsatlarını bulmalarına yardımcı olmak amacıyla iyi bir Blockchain teknolojisi ve tokeninin oluşturulması olduğuna inanıyorum. ”

Borsalar kullanıcılarını korumaya odaklanmalıdır

Fiat işlemlerini destekleyen borsalar, örnek bir rol yerine getirmek zorundadır. Upbit, bu tür ticaret opsiyonları sunan platformlar arasında yer alıyor. Kara para aklama ve diğer suç faaliyetlerinin önlenmesine öncelik verir. Aynı zamanda, ticaret geliri ile ilgili değerli kripto paraların listelenmesinden gelecek gelirden vazgeçmek zorunda kalabilecekleri anlamına da geliyor. Ayrıca, şirket kullanıcılarını korumaya odaklanmaktadır.

Böylece, yeni varlıkların iyice gözden geçirilmesi düzenleyicilere yardımcı olabilir. Hükumetler çeşitli nedenlerden dolayı kripto borsalarına karşı ihtiyatlı davranmaktadır. Varlıkları listelemek ve işlemek için akıcı bir sistem, farklılıklar dünyasını yaratabilir. Düzenleyici tartışmaların merkezi aşamaya geçtiği günümüzde borsalara proaktif bir yaklaşımın gerekli olduğu görülüyor.

Coinwire

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin