Ünlü yazardan enflasyon uyarısı! Kripto yatırımı için ise bakın ne söyledi?

Ünlü yazardan enflasyon uyarısı! Kripto yatırımı için ise bakın ne söyledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünya genelinde artan enflasyon neticesinde krizler peş peşe geldi. Amerika’da başlayan patlak dünyanın her ülkesinde gözle görülür şekilde yaşanıyor. Enflasyon ve faiz denklemini kurmak isteyen ülkeler, bazen çaresiz kalabiliyor. Ünlü yazar ise enflasyon uyarısını yineledi.

Bazı analistler, artan gıda, petrol ve enerji fiyatlarının yanı sıra yaygın enflasyon nedeniyle doların ve piyasaların çöküşün eşiğinde olduğunu düşünüyor. İş adamı ve kişisel finans kitabı “Zengin Baba, Yoksul Baba” yazarı Stansberry Research’ten Daniela Cambone ile konuşan Robert Kiyosaki, yükselen enflasyonun daha da kötüleşecek büyük bir krizin işareti olduğu öyledi. Enflasyon uyarısı için Kiyosaki şunları söyledi:

Hepimizin bildiği gibi Amerika artık hiçbir şey üretmiyor. Bildiğiniz baloncuklar üretiyoruz. Biz sadece hava kabarcıklarını üfledik. Böylece artık gayrimenkul, hisse senedi ve tahvillerde bu balona sahibiz. 

Enflasyon yükseliyor ve ortalama bir Amerikalının 1.000 doları yok. Amerikalıların %40’ının 1000 doları yok. Dolayısıyla enflasyon yükseldiğinde ABD nüfusunun %50’si yok olacak. İşte o zaman devrim başlayacak.”

Enflasyon uyardı yapan yazar kriptoyu es geçmedi

Ünlü yazar Robert Kiyosaki, kripto varlıklar hakkında da konuştu. Enflasyon uyarısı yapan, yazar kriptoya kaçışa dikkat çekti. ABD doları patlamak üzereyken Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi kendinizi korumak için kripto para birimlerine yatırım yapmayı alternatif yol olarak gördü. Katıldığı söyleşiyi şu sözlerle tamamladı:

“En iyi anlaşmalar her zaman erken yapılır. Bu yüzden insanlar sorduğunda, ‘Bitcoin’e altı bin dolar iken evet yatırım yapıyordum’ diyorum. Solana hala erken ve bunun uzun bir şansı olduğunu düşünüyorum.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin