Ünlü yatırımcılar Bitcoin alımı yapıyor! Dip görüldü mü?
Ünlü yatırımcılar Bitcoin alımı yapıyor! Dip görüldü mü?

Ünlü yatırımcılar Bitcoin alımı yapıyor! Dip görüldü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının ağır baskı altında kaldığı mevcut dönemde, birkaç kripto analisti Bitcoin’in alım fırsatı oluşturduğuna inanıyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı şu anda 20 bin dolar seviyesinin altında işlem görüyor ve Cumartesi günü 19.148 dolara kadar geriledi. Bu arada DCG CEO’su Barry Silbert, Global Macro Investor CEO’su Raoul Pal ve Scott Melker (The Wolf Of All Streets) gibi yatırımcılar Bitcoin aldıklarını doğruladılar.

Bitcoin (BTC) mevcut seviyelerde fırsat yaratıyor olabilir!

Kripto analisti Will Clemente, Bitcoin’in şu anda 200 haftalık hareketli ortalamanın (WMA) altında işlem gördüğünü ve mevcut seviyelerde aşırı satılmış gibi göründüğünü söyledi. Bu olay daha önceden Mart 2020 likidite krizi sırasında görülmüştü. Ayrıca BTC, Mart 2020 likidite krizinden bu yana ilk kez en düşük üretim maliyetinde.

Bitcoin (BTC) Price Below 200-WMA

Ayrıca, Bitcoin vadeli işlem açık pozisyonu Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyesine ulaştı. BTC fiyatı son tasfiyelerin ardından 20 bin dolar seviyesinin altına geriledi.

Bu arada Rekt Capital, Bitcoin’in aylık RSI’sinin, mevcut seviyelerde makro yükseliş farklılığına yol açacak ilk dibi oluşturma sürecinde olduğunu bildirdi. Ayrıca, takipçilerinden, genellikle dip olan büyük hacimli büyük bir satış mumu aramalarını istedi. BTC fiyatının bu seviyeden toparlanmasını bekliyor.

 Bitcoin's Monthly RSI

DCG CEO’su Barry Silbert, bir tweet’te BTC aldıklarını doğruladı.

“Kripto pazarında maksimum acıya ve belirsizliğe ulaştığımızı hissediyorum Burada BTC satın alıyoruz.”

The Wolf Of All Streets ve James Lavish gibi yatırımcılar da mevcut seviyelerde Bitcoin satın aldıkları doğrulandı.

BTC dip mi yaptı?

Yazım sırasında, BTC son 24 saatte yaklaşık %9 düştü ve 19.148 dolar seviyesinde işlem görüyor. Birçok kripto analisti bunun en iyi “düşüşten satın alma” fırsatı olduğuna inanıyor. Ancak, deneyimli yatırımcı Peter Brandt daha önce 19.798 doların altında bir destek olmadığı için BTC’nin 13 bin dolara düşebileceğini belirtmişti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin