Ünlü yatırımcıdan önümüzdeki iki hafta için kritik Bitcoin tahmini
Ünlü yatırımcıdan önümüzdeki iki hafta için kritik Bitcoin tahmini

Ünlü yatırımcıdan önümüzdeki iki hafta için kritik Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde ani bir atakla 7.200 doları gören Bitcoin, sonrasında 7 bin dolarlık desteğin bir kez daha altına düşmüştü. BTC bugüne %2 düşüşle başladı. Ancak önde gelen bir trader önümüzdeki hafta kripto para biriminin yükseleceğini öngördü.

Coin360 ve Cointelegraph Piyasalarından elde edilen veriler, BTC/USD’nin hafta sonu başlarken 7.000 dolarda destek sağlayamadığını gösterdi.

Cuma günü parite 6.000 dolara döndü ve 6.800 dolara yaklaşmak için hafif bir toparlanmadan önce 6.630 dolarlık günlük en düşük seviyelere ulaştı.

Yatırımcıların cesaret verici işaretlerine rağmen, fiyat momentumu BTC için zayıf kalırken, boğa yönlü kırılma arayan yatırımcılar hayal kırıklığına uğradı.

Tone Vays, Bitcoin için önümüzdeki 14 günü işaret etti

Bununla birlikte, Tone Vays için önümüzdeki on dört gün son derece kritik.

Trading Bitcoin isimli YouTube serisinin son bölümünde konuşan Vays şöyle dedi:

Herkes kopuşun asla gelmeyeceğine dair hayal kırıklığına uğramış durumda. Bu yükselen üçgenin nisan ayı sonuna kadar çekilmesini umuyorum. Kimse beklemiyorken gerçekleşmesini bekliyorum. 6.300-6.400 dolar civarında BTC biriktireceğim. Bu seviye görülmeyi sürdürdüğü takdirde aynısını yapacağım. Kopuş yarın, hatta bu gece bile görülebilir.

Cuma günü, Cointelegraph Markets analisti filbfilb de Bitcoin boğalarının mevcut koşullar altında güçlü bir konumda bulunduğuna ve pazarı 8.000 dolara yaklaştırabileceklerine inandığını açıklamıştı.

BCH ve BSV halving çok yaklaştı

Bu ay özellikle Bitcoin madencileri arasında ilginç gelişmeler görebiliriz.

Gelecek hafta, iki hard fork Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin SV (BSV) üzerinde halving gerçekleşecek.

Bitcoin’in kendi halving’i ise yaklaşık 40 gün içinde gerçekleşecek ve blok başına gelir 12,5 BTC’den 6,25 BTC’ye düşecek. Bazılarına göre, madenci katılımı mart ayında düşen BTC fiyatları nedeniyle zaten değişti.

cointelegraph

Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin